Brave vs Chrome

• Konuyu başlatan ezuer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.330

ezuer

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB
Anakart: Gigabyte A320M-H
PSU: NZXT C550
SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB
SSD2: Patriot P210 256 GB
HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Brave neden bu kadar çok seviliyor? Chrome yerine neden tercih ediyorsunuz? Ben Edge kullanıyorum normalde ama şimdi bir Brave indirdim arayüzü gayet güzel fakat makyajlı gibi geldi.

Brave neden bu kadar çok seviliyor? Chrome yerine neden tercih ediyorsunuz? Ben Edge kullanıyorum normalde ama şimdi bir Brave indirdim arayüzü gayet güzel fakat makyajlı gibi geldi.

Hızlı, açık kaynak kodlu, özelleştirebilir, eski sistemlerde optimizasyonu iyi, Chrome gibi bilgilerimizi kurcalamıyor ve çoğu Chrome eklentisini destekliyor daha ne olsun.

Chrome ve Edge'in aksine özgür bir yazılım. Kullanıcısından saçma saçma veriler toplamak için 40 takla atmıyor. Yaptığı bazı kullanıcı tercihlerine saygısızlık denilebilecek durum var ama bunlar Chrome ve Edge ile kıyaslandığında devede kulak kalıyor.

Hızlı, açık kaynak kodlu, özelleştirebilir, eski sistemlerde optimizasyonu iyi, Chrome gibi bilgilerimizi kurcalamıyor ve çoğu Chrome eklentisini destekliyor daha ne olsun.

Çoğunu değil direkt hepsini destekliyor aynı altyapıyı kullandığı için.

Çoğunu değil direkt hepsini destekliyor aynı altyapıyı kullandığı için.

Bilmiyorum hocam ben bir eklentiyi kuramamıştım o yüzden emin olamadım.

Senkronizasyon konusunda firerox iyi ama mobil uygulamasına alışamadım ben.

Firefox'a alışamadım kısayolları, menüleri falan bir değişik geldi.
Linux kullanırken birkaç kere denedim ama sabredemedim Brave kullanmaya geri döndüm ayrıca Edge'dende nefret ediyor gibiyim.

Hocam şöyle söyleyeyim, fotoğrafta vermiş olduğum tüm tarayıcıları deneyimledim. En iyisi genel olarak Brave. (Chrome'u eklemedim bile) (düzeltme: Slimjet flaspeakde var)

Dosya Ekleri

• 1709750378562.png
    1709750378562.png
    114,1 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
1 ay Brave kullanacağım. Edge'den çok sıkılmıştım. Tasarımınıda hiç beğenmiyordum fakat 5 yıl falan kullandım.

Chrome ve edge kullanılmaz. Özellikle edge bazı ziyaret ettiğiniz sitelerin ekran görüntüsünü alıyor. Ve ben bu ayarı hiç bir türlü kapatamadım, baya kapanmıyor yani. Ayrıca brave her türlü daha iyi zira bu bahsettiğim saçma sapan olaylar brave'de yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı