Brave vs Vivaldi vs Zen Browser

1750620140920.png

Bu dosya mı?

Chromite normal Chrome'a benziyor farkı ne?

Evet.

Kaynak tüketimi daha az ve yerleşik reklam engelleyiciyle geliyor. Windows kaynak tüketimine bakar mısın 1 sekme başlangıç sayfasinda. Benim için 120 MB kullanıyor Chrome 270 MB.

Çok güzel hocam. Chrome boş sekmedeyken 200 MB yiyor fakat chromite da YouTube açıkken 300 MB yiyor. Chrome da da YouTube açarsam 500 MB yiyor Chrome. Chromite tarayıcıya nasıl arama kutusu ekleyeceğim? Yeni sekme açtığımda çıkan o Google yazısı ve altında arama kutusu.

Çok güzel hocam. Chrome boş sekmedeyken 200 MB yiyor fakat chromite da YouTube açıkken 300 MB yiyor. Chrome da da YouTube açarsam 500 MB yiyor Chrome. Chromite tarayıcıya nasıl arama kutusu ekleyeceğim? Yeni sekme açtığımda çıkan o Google yazısı ve altında arama kutusu.
Daha tam inceleme fırsatı bulamadım. PC ye geçince biraz daha kurcalar haber veririm. Mobil arayüzü de Chrome ile aynı ve reklam engelleyici ile geliyor onu da deneyebilirsin.

Daha tam inceleme fırsatı bulamadım. PC'ye geçince biraz daha kurcalar haber veririm. Mobil arayüzü de Chrome ile aynı ve reklam engelleyici ile geliyor onu da deneyebilirsin.

Telefon çok eski sadace konuşmak için kullanıyorum. PC için lazım bana.

Daha tam inceleme fırsatı bulamadım. PC'ye geçince biraz daha kurcalar haber veririm. Mobil arayüzü de Chrome ile aynı ve reklam engelleyici ile geliyor onu da deneyebilirsin.

Sorduğum sorunun cevabını buldunuz mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı