Brave vs Vivaldi vs Zen Browser

Zen tek kişi tarafından geliştiriliyor. Üniversite öğrencisi tarafından. Sorun yaşadığınız zaman çözülmesi için çok fazla beklemeniz gerekiyor.

Zen alternatifi Arc browser var ama hesap istiyor. Şu anda Vivaldi ve DuckDuckGo tarayıcılarını deniyorum. Vivaldi iyi tarayıcı. Zen kadar olmasa da özelleştirmesi oldukça iyi. Hız konusunda net bir karara varamadım. DuckDuckGo ise sade ve hızlı. Ayrıca içinde yapay zeka özellikleri. Şu anlık Zen Browser kullanacağım. Eğer bir sıkıntı çıkarsa değiştiririm.

Zen alternatifi Arc browser var ama hesap istiyor. Şu anda Vivaldi ve DuckDuckGo tarayıcılarını deniyorum. Vivaldi iyi tarayıcı. Zen kadar olmasa da özelleştirmesi oldukça iyi. Hız konusunda net bir karara varamadım. DuckDuckGo ise sade ve hızlı. Ayrıca içinde yapay zeka özellikleri. Şu anlık Zen Browser kullanacağım. Eğer bir sıkıntı çıkarsa değiştiririm.
Ben de vivaldi kullanıyorum. Vivaldi zenden çok daha özelleştirilebilir ayarlara gir kaybolacaksin. Zen daha yatay sekmeleri bile getiremedi tarayıcıya. Duckduckgo bana göre kötü. Eklenti desteği yok ve yerleşik reklam ve izleyici engellemesi kötü. Çeviri desteği sunmuyor ve çok hızlı hissettirmedi bana.

Ben de Vivaldi kullanıyorum. Vivaldi zenden çok daha özelleştirilebilir ayarlara gir kaybolacaksin. Zen daha yatay sekmeleri bile getiremedi tarayıcıya. DuckDuckGo bana göre kötü. Eklenti desteği yok ve yerleşik reklam ve izleyici engellemesi kötü. Çeviri desteği sunmuyor ve çok hızlı hissettirmedi bana.

Bu dediklerinizden sonra Vivaldi'yi tekrar deneyeceğim. Eğer hoşuma giderse Vivaldi kullanacağım. Zen henüz beta sürümünde ve hala birçok eksiği ve sorunu var. Birkaç tanesini yaşadım. Vivaldi tarayıcısını kullandıktan sonra buraya tekrar yorum yapacağım. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Sırf Firefox tabanlı olması bile Zen'i seçmek için bir sebep diyebilirim.

Zen Browser kullanıyorsanız bir sorum olacak. Zen Browser da aynı Chrome, Vivaldi gibi tarayıcılarda da olduğu gibi yeni bir sekme açıldığında ki gibi nasıl yapabilirim? Yani yeni sekme butonuna bastığımda sadace arama kutusu çıkmasın.

Son düzenleme:
Zen Browser kullanıyorsanız bir sorum olacak. Zen Browser'da aynı Chrome, Vivaldi gibi tarayıcılarda da olduğu gibi yeni bir sekme açıldığındaki gibi nasıl yapabilirim? Yani yeni sekme butonuna bastığımda sadace arama kutusu çıkmasın.
"about:config" sayfasına girip "zen.urlbar.replace-newtab" ayarının değerini true'dan false'a çekin.

Bu dediklerinizden sonra Vivaldi'yi tekrar deneyeceğim. Eğer hoşuma giderse Vivaldi kullanacağım. Zen henüz beta sürümünde ve hala birçok eksiği ve sorunu var. Birkaç tanesini yaşadım. Vivaldi tarayıcısını kullandıktan sonra buraya tekrar yorum yapacağım. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Eger özelleştirme merakınız yoksa Cromite tarayıcısını da onerebilirim. Uzun zamandır duyuyordum bir şans vereyim dedim hem Android hem Windows için mükemmel çalışıyor. Android sürümü hızlı, Windows sürümü bu zamana kadar gördüğüm en az ram kullanan tarayıcı diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı