Brave'in güvenlik konusu bitiyor mu?

kayra150

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI 945GM3
İşlemci(CPU): Intel Core2 Duo E7300 2.66 ghz
Ekran Kartı(GPU): AMD ATI Radeon HD 2400 PRO
Disk: Hikvision C100 120 GB SSD
Ram: 1 GB
İşletim sistemi: antiX 22 64 bit
Kernel: xanmodv1-lts (6.6.21)

Monitör: Casper926w - 900w
Klavye: Casper K5108
Fare: PGM07
Kulaklık: TIGOES TH-812

Böyle yazılar paylaşan birini gördüm. İngilizcem muhteşem değil tabi ki %100 anlamadım ancak az çok anladım sayılır. Bunları okuyana kadar her cihazda gözüm kapalı Brave yükler ve kullanırdım. Ülkemize uphold yasağı geldikten sonra biraz soğumaya başlamıştım şimdi iyice şüphelendim. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu linkleri kaynak göstererek Brave tarayıcısına demediğini bırakmayan arkadaş librewolf ya da mozillanın developer editionunu kullanın diye de bas bas bağırıyordu. Librewolf ben de severim hatta yan tarayıcım olarak kullanmaktayım ama cidden kararsız kaldım. Bu konu hakkında bir sürü konu açılmış farkındayım. Hep de sonuç olarak güvenli yazılıp geçilmiş. Bu konuyu tekrar deşmek istedim linklerle birlikte, cevaplarınızı bekliyorum.

Brave'e, geliştiricisinden dolayı güvenebilirim. Hiçbir zaman çin yapımı ve logosunda "2022" yazan tarayıcılar gibi olmaz ama şahsen, Firefox'a güvendiğim kadar da güvenemem. Kullanabiliyorsanız Firefox, kullanamıyorsanız Brave derim.

Paralı habercilik gerçeğini unutmayın. Brave tamamen güvenilir demiyorum ama hata yaptığında ve kitle tarafından tepki alınca kendilerine çeki düzen veriyorlar.

Tarayıcı gizlilik detayları için şu sitenin testlerini takip edebilirsin.

Şu an Librewolf ve Brave varsayılan olarak geldiği versiyonu ile gizlilik odaklı tarayıcılar.

Paralı habercilik gerçeğini unutmayın. Brave tamamen güvenilir demiyorum ama hata yaptığında ve kitle tarafından tepki alınca kendilerine çeki düzen veriyorlar.

Tarayıcı gizlilik detayları için şu sitenin testlerini takip edebilirsin.

Şu an Librewolf ve Brave varsayılan olarak geldiği versiyonu ile gizlilik odaklı tarayıcılar.
Evet bu listeyi biliyorum buraya göre seçim yapmıştım zamanında. Ana tarayıcım brave, yan librewolf kullanıyordum. Ufak ufak librewolf ana tarayıcım olmaya gidiyor gibi bakalım. Bir de firefoxta çok ünlü ön ayara denk geldim arkenfox adlı. Uğraştım uğraştım yapamadım bir türlü. Bir de ona bakmak istemiştim. Cevaplar için sağolun bir an herkesin bu linkleri paylaşan kişi gibi brave'ye gömeceğini sanıp korkmuştum 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı