evet büyük ihtimal.Destek ile iletişime geçin.Brawl Stars hesabım çalındı ve farklı bir e-posta ile değiştirildi elimde 2020'den kalma ödeme dekontlarım falanda var kurtarabilir miyim hesabı?
Hesabi kurtardiniz mi?Brawl Stars hesabım çalındı ve farklı bir e-posta ile değiştirildi elimde 2020'den kalma ödeme dekontlarım falanda var kurtarabilir miyim hesabı?
kurtardımHesabi kurtardiniz mi?
Benim de hesabim çalındı nasil kurtardiniz? Yardimci olur musunuz? Hesabin nasil çalındığını konu olarak belirttim.kurtardım
Benim de hesabim çalındı nasıl kurtardiniz? Yardimci olur musunuz? Hesabin nasıl çalındığını konu olarak belirttim.
Bence de baska platformdan konusalim. Ama bende instagram yok numarami burdan versem WhatsAppdan konussak olurmu? Ya da sen versen, öyle konuşsak.Daha önce alışveriş yaptın mı uygulama içi ben ilk alışveriş yaptığım faturanın kodunu verdim kendileri istediler sonra 1 saat sonra onaylandı ve yeni e-posta istediler Supercell'e kayıtlı olmayan ardından kodu istediler kodu verdim böylece verdiğim maile kayıt oldu hesabım daha fazla sorun varsa buradan sor veya başka platforma geçelim (başka platforma geçelim gibi vb. cümleler sitede yasak mı bilmiyorum belirtmek isterim )
Bence de baska platformdan konusalim. Ama bende instagram yok numarami burdan versem WhatsAppdan konussak olurmu? Ya da sen versen, öyle konuşsak.
Bu arada ben alisverisi turk Telekom faturalandirilmasiyla yaptim.
yazdım instagramdanİstek attim numarayi yazarim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.