Brawl Stars hesabım kaç TL eder?

Satmanı tavsiye etmem. Adama mail adresini vermek zorundasınız ve bu da mail adresiniz ile bağlantılı her şeye erişebilir demek. Eve haciz bile getirebilirler.
 
Konuya bunu yazmak için girdiniz değil mi? Toxic diye bir kavram duydum geçenlerde, benzer.

Benim için annemin fotoğrafı çok değerli fakat birine satsam normal bir fotoğraf deyip para bile teklif etmez. Saçma bir mesaj.

Bana sorarsan 50 TL'den satabilirsin.

Oradaki fiyatlar çok saçma, biri 600 TL demiş diğeri benzer bir hesap için 50 TL demiş.

Size göre. Lütfen daha fazla Brawl Stars'ı aşağılamayın, sevdiğimden veya savunduğumdan değil, arkadaşın cevabı alabilmesinden diyorum.

Toxic kavramını duymuşsun fakat tam olarak anlamını öğrenmemişsin. Bir araştır derim kardeşim.
 
Toxic kavramını duymuşsun fakat tam olarak anlamını öğrenmemişsin. Bir araştır derim kardeşim.
"Sürekli olarak mutsuz olan ve sizi dibe çeken kişiler için ise "toksik insan" terimi kullanılıyor."

Konudaki cevabı es geçip kendi istekleriniz doğrultusunda mesaj atıyorsunuz, sizce ne kadar doğru? Doğru değil, hatta neden bu konuda olduğunuzu bile anlamadım.

Amacınız konu sahibini rahatsız etmek ya da Brawl Stars adlı oyunu kötülemek için girmişsiniz. Yazdığınız bir mesaj olgun bir insanı göstermiyor ayrıca, yaşınızın doğruluğu da kesin olmadığı için kardeşimi saygı kelimesi olarak algılıyorum.

Size olgunluğunuzu veya sahip olduğunuz utanç/saygınızı sorgulayamam ama göstermesi herkesin gözüyle görmesidir ki şu anda görebiliyorum.

Ayrıca Brawl Stars oynayan olmadığını nereden biliyorsunuz?
 
İlk olarak mutsuz olduğumu nereden çıkardınız. İnsanları dibe çeken ya da olumsuz bir mesaj yazmadım."Gerçekten Brawl Stars oynayan var mı?" dedim. Bu oyun çok kötü, oynayanın... vs. gibi ithamlarda da bulunmadım çarpıtmayın. Bu mesajda kötü niyet aramak isteyen arayabilir çünkü bu oyunun popülerliği ve oynayan kişi sayısı istatistik olarak her yerde belli. Zaten konuya yorum yazan diğer arkadaşlarında belirttiği gibi bu oyunu yaşı küçük arkadaşlarımız oynuyor ve bu gibi yetişkinlerin bulunduğu forumlarda bu oyunları oynayan çok kişi yoktur. Siz ise diğer arkadaşların ve benim yorumlarıma cevap verip bu oyunu oynadığınıza dair karşı bir duruş gösterdiniz. Oyunu oynayan yok ve bu yüzden de arkadaşın hesabı satması daha zor. Bunu mantığı olan herkes zaten kavrar. Siz tahminimce bu oyunu oynuyorsunuz, bu oyunda size iyi eğlenceler.
 
İlk olarak mutsuz olduğumu nereden çıkardınız.İnsanları dibe çeken ya da olumsuz bir mesaj yazmadım."Gerçekten Brawl Stars oynayan var mı?" dedim. Bu oyun çok kötü, oynayanın... vs. gibi ithamlarda da bulunmadım çarpıtmayın. Bu mesajda kötü niyet aramak isteyen arayabilir çünkü bu oyunun popülerliği ve oynayan kişi sayısı istatistik olarak her yerde belli. Zaten konuya yorum yazan diğer arkadaşlarında belirttiği gibi bu oyunu yaşı küçük arkadaşlarımız oynuyor ve bu gibi yetişkinlerin bulunduğu forumlarda bu oyunları oynayan çok kişi yoktur. Siz ise diğer arkadaşların ve benim yorumlarıma cevap verip bu oyunu oynadığınıza dair karşı bir duruş gösterdiniz. Bundan dolayı da Brawl Stars oyununda size iyi eğlenceler.
Konuyu çarpıtmayın demişsiniz fakat sonda alakasız bir cümle yazmışsınız. Brawl Stars oynadığım size Vahiy mi indi? Ayrıca o sadece Toxic'in karşılığı, düşünün eğlendiğiniz oyundan soru soruyorsunuz ama biri çıkıp "X oyununu oynayan kaldı mı??" gibi bir yorum yazıyor.

Siz hatanızın farkında değil misiniz? Duruş da sergilediğim yok, sadece sizin gibi mesaj yazanlara yazdım bunu.
 
Size göre hata olabilir fakat konuyu açan siz değilsiniz. Konuyu açan arkadaş rahatsız olsaydı cevabı verirdi. Burada başkalarının avukatlığını yapmaya hiç gerek yok. Toxic'in karşılığına gelecek olursak benim eğlendiğim bir oyunu biri sevebilir diğer biri ise nefret eder bu oyunu oynayan mı var? Der. Benim açımdan hiçbir şey olmaz çünkü renkler ve zevkler tartışılmaz. Bunun toxiclikle alakası yok. Bu oyunu oynuyorsunuz dedim çünkü bu kadar bu oyunu savunuyorsanız demek ki oynuyorsunuz beğenmediğiniz ya da oynamadığınız oyunu savunabilir misiniz? Sanmıyorum.
 

Geri
Yukarı