Brawl Stars hesap paylaşımı ban yedirtir mi?

Hocam zaten prosedürde suc. Bende hesap paylasimi yaptim ban yemedim.

Hocam sebebi de hesap çalınması için misal hesabınız çalındı bununla Supercell uğraşmamak adına hesabını verdiysen sorumlusu biz değiliz diyor yoksa istediğine oynat hesabını ama çalarlarsa sonra gidip hesabımı çaldılar yaparsan ban niye yemeyesin.

Hocam sebebi de hesap çalınması için misal hesabınız çalındı bununla Supercell uğraşmamak adına hesabını verdiysen sorumlusu biz değiliz diyor yoksa istediğine oynat hesabını ama çalarlarsa sonra gidip hesabımı çaldılar yaparsan ban niye yemeyesin.

Hocam hesap paylasmak yasak zaten. Ister hesabin calinsin ister calinmasin. Dedigim gibi yakalanmazsan suc degil.

Hocam siz beni anlamadınız hesap paylaşmak suç değil hesabını paylaştıysan ve çaldırdıysan suç içeriği de okursanız anlarsınız.

Suc yaziyor ama siz beni anlamadiniz. Hesap satmak, satın almak, paylaşmak veya diğer oyunculara vermek Hizmet Koşullarımıza aykırıdır ve Supercell tarafından hiçbir koşul altında desteklenmez.

Aynı evde hem emülator hem de telefon tarafından kontrollü oynuyorum kaç yıldır kontrollü yaparsanız bir şey olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı