Mort4lResist4nce
Hectopat
Daha fazla
Aynı sorun bendede oluyordu sonra düzelmiştiArkadaşlar ben anlamadığım bir şekilde Brawl Stars oynarken oyun internete tek girmeme ragmen garip bir şekilde laglaniyor neden olabilir bu acaba?
Çok sinir bozucu degilmi ya kupa kasmak için giriyorum delirtiyo oyun her 3 5 elde bir oluyo çok kötü.Aynı sorun bendede oluyordu sonra düzelmişti
Evet hocam oyundan bıktırdı beniÇok sinir bozucu degilmi ya kupa kasmak için giriyorum delirtiyo oyun her 3 5 elde bir oluyo çok kötü.
İnternetinizde bir problem yoksa, Brawl Stars sunucuları ara sıra coşuyor yani bir problem yok.
Arkadaşlar ben anlamadığım bir şekilde Brawl Stars oynarken oyun internete tek girmeme ragmen garip bir şekilde laglaniyor neden olabilir bu acaba?
Nasıl yani daha açıklayıcı ve uzun yazarsaniz sevinirim.Şirketin elbet IP adresi vardır internet sitelerinde. Oradan bakarız tracert atarız firmalık mı yoksa oyun şirketi ile alakalı mu anlarız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.