Kaspersky vs Bitdefender

Rapidzen

Decapat
Kek günü
Daha fazla  
Arkadaşlar genellikle Türkçe yama ve torrentten oyun indirdiğim için bir antivirüs programı almayı düşünüyorum. Sizce şu an bu ikisinden hangisi tercih edilmelidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasper babadır.

Arkadaşlar genellikle Türkçe yama ve torrentten oyun indirdiğim için bir antivirüs programı almayı düşünüyorum. Sizce şu an bu ikisinden hangisi tercih edilmelidir?
Merhaba,

Forum içerisinde korsana destek yoktur fakat ürün karşılaştırma için sorduğunuzdan bu kapsamın dışında. Bilgilendirme için söyleyeyim.

Kaspersky kişisel verilerin büyük kısmını saklıyor ve ileri zamanda sıkıntı çıkarabilir. Hatta ABD’de de yasaklı diye biliyorum bu yüzden. Bitdefender kullanmak daha sağlıklı.

Yani sadece torrentten oyun indirip Türkçe yama kuracağım eğer ikisi bunun için yeterliyse Kaspersky alacağım çünkü 3 kişilik premium versiyonu çok ucuz.

Merhaba,

Forum içerisinde korsana destek yoktur fakat ürün karşılaştırma için sorduğunuzdan bu kapsamın dışında. Bilgilendirme için söyleyeyim.

Kaspersky kişisel verilerin büyük kısmını saklıyor ve ileri zamanda sıkıntı çıkarabilir. Hatta ABD'de de yasaklı diye biliyorum bu yüzden. Bitdefender kullanmak daha sağlıklı.

ABD'de yasak olmasının sebebi pek de veri saklaması değil hocam. Rus menşei olduğu için zorluk çıkartıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı