Brawl Stars'da ismim değiştirildi

yigido12

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Normalde bu konuyu anlatmam çok uzun sürer fakat kısaca özet geçeyim. Bugün Brawl Stars hesabımın adı değiştirildi ve ben değiştirmedim hesabada birisi mi girdi acaba diye düşündüm ve kontrol ettim ama girmediğini fark ettim. Acaba Supercell hesabımın ismini mi değiştirdi?

Merhaba. Normalde bu konuyu anlatmam çok uzun sürer fakat kısaca özet geçeyim. Bugün Brawl Stars hesabımın adı değiştirildi ve ben değiştirmedim hesabada birisi mi girdi acaba diye düşündüm ve kontrol ettim ama girmediğini fark ettim. Acaba Supercell hesabımın ismini mi değiştirdi?
Eğer isminiz kötü bir içerik barındırıyorsa Supercell tarafından değiştiriliyor. İsminiz Savaşçı olarak mı değiştirildi?

Banada olmuştu muhtemelen ismin yasaklı bir isimdi onun içindir.Benim ismini savaşçı yapmıştı supercell

Bana da olmuştu muhtemelen ismin yasaklı bir isimdi onun içindir. Benim ismini savaşçı yapmıştı Supercell

Benim ismim normalde hacked by mertti şakasına koymuştum ismim not hack paul olmuş?

Eğer isminiz kötü bir içerik barındırıyorsa Supercell tarafından değiştiriliyor. İsminiz Savaşçı olarak mı değiştirildi?
hayır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı