Brawl Stars'ta en çok sinirinizi bozan nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskiden deli gibi oynadığım ve Türkiye sıralamasına giren hesabımı sildiğim için hem mutlu hem üzgünüm. Satsam daha iyi olurdu.

Kitlesi kötü ve sıkıcı bir oyun. YouTuber'larını söylemiyorum bile.
 
Brawl Stars kitlesi 3-18 yaş arası olan bir oyundur. Bu oyunda parayı basıp deli gibi güçlenebilirsin ya da enayi gibi 1 yıl boyunca aralıksız oynayıp onlara yetişebilirsin. Yaklaşık 100 maçtan 80 maçta denk gelen laz ybj ve TOMAR753 gibi isimler yaş kitlesini açığa çıkarır. Ayrıca leon sandy crow ve sosy jopy gibi isimler ayrıca kanıtıdır. Bu oyuna başlayan çoğu kişi arkadaş ortamından uzak kalmamak için başlamıştır. Brawl Stars internet problemleriylede ünlüdür. Evde kullandığım 33 Mbps download ve 10Mbps uploadlı internetim bile bu kasmaya çözüm bulamadı. YouTuber kitlesi ise konuşmaya bile değmez. Ayrıca oyunda arkadaş olup sonradan sıkan veletler oyunun tadını en çok kaçıranlardır. Kısacası Brawl Stars para tuzağı kitlesi insanı çileden çıkaran bir oyundur.
 
normal giderken aniden edgar çıkar ve ölürüm bide bazen 6 - 7 kişi olunca adamlar takımlar adil olmuyo bide en kötü karakterler çıkması
 
Biriyle dost olduktan sonra gelip beni vurmasına varya deli oluyorum.

Orhan tunçer'in kutuyu açmaması.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı