Breaking Bad en iyi dizidir

Bana göre diğer izlediğim diziler ile karşılaştıracak olursak en iyi dizi BB'dir. Fakat dediğim gibi bana göre. İlk 2 sezonunu izlerken kin kustuğum, finalinde ise 2-3 ay etkisinden çıkamadığım bir başyapıttır. Tabii ki en iyi kavramı kişiden kişiye göre değişen bir şeydir.

Bana göre diğer izlediğim diziler ile karşılaştıracak olursak en iyi dizi Bb'dir. Fakat dediğim gibi bana göre. İlk 2 sezonunu izlerken kin kustuğum, finalinde ise 2-3 ay etkisinden çıkamadığım bir başyapıttır.

Öyle deyince gaza geliyorum şu an 2. sezondayım ama gayet güzel bence.

Gayet güzel dizidir. Tavsiye ederim. İlk bölümler biraz sıkıcı olsa da sonradan işlenen konu ve işleyiş tarzı inanılmazdır. Sinek bölümü ise bütçe yetersizliğinden dolayı çekilmiştir. Prison Break son sezonlara doğru kendini tekrar etmiş bir dizidir. İlk sezondan sonra beğenmedim. Breaking Bad ise kazandığı ödüller ile kendini kanıtlamıştır. Zaten İMDB'de 1. sıradadır. Bu işler elbette biraz tercih meselesidir ama IMDB'de 1. sırada olan bir diziye 'Çöp,saçma,'vb. ifadeler kullanılmaz. İlgimi çekmedi, de geç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı