Breaking Bad en iyi dizidir

Evet yanlış duymadınız. Kendi düşüncem bu. Karakter gelişimi, oyunculuklar, hikaye ve bıraktığı etki bu diziyi en iyi dizi yapıyor.
Öncelikle baştan alacak olursak Breaking Bad, 50 yaşında bir kimya öğretmenin akciğer kanserine yakalanması ve ailesine borç bırakmamak için eski öğrencisiyle uyuşturucu işine girmesiyle başlıyor. Başrol walter white, dizide inanılmaz bir değişime uğramakta. Walter'ın Walter'dan Heisenberg'e dönüşünü izlemek gerçektene insana keyif veriyor. Dizi 5 sezondan oluşmakta ve her bölümü diğer bölümde ne olacak acaba diye merak uyandırıyor insanda. Yeri geliyor ağlatıyor, yeri geliyor güldürüyor, yeri geliyor ekrana kitliyor aksiyon sahnesinde. Karakterlerin fedakarlıklarını ve hayatlarını çok açık görüyoruz. Diğer diziler gibi saniye başı vur, kır, saldır ve parçala olayı yok. Bazı bölümlerde hiç aksiyon bile olmayabiliyor ve bu da diziyi daha gerçekçi izlenebilir yapıyor. Hikaye gelişimi gerçekten çok güzel. Bryan cranston ve aaron paul oyunculukta harikalar çıkarmışlar. Ayrıca dizi bittikten sonra bir de devam filmine sahiptir.
Aldığı ödüller;
  • 2008, 2009, 2010, 2012, 2013, 2014 yıllarında Emmy Ödülü, Satellite Award, Prism Awards
  • Breaking Bad (en iyi dizi)
  • Outstanding single-camera picture editing for a drama series - "pilot"
  • En iyi drama bölümü - "pilot"
  • Best drama series multi-episodes storyline (1. sezon)
  • Outstanding single-kamera picture editing for a drama series - "abq"
  • drama dalında en iyi erkek oyuncu 4 defa, en iyi erkek oyuncu dalında 1 defa Bryan Cranston
  • En iyi yardımcı erkek oyuncu dalında 3 defa Aaron Paul
  • En iyi kadın oyuncu dalında 2 defa, Anna Gunn
Kısaca dostlar, keşke hafızamı kaybetsem de yeniden izlesem.
(21. yüzyılın en iyi dizisi seçildi.)

Hiç izlemedim, düşüncelerine saygı duyarım size göre öyledir. Ama bence en iyisi Doctor Who'dur. 9, 10, 11.doktorların sezonları bana göre en iyisidir. Sonrasını izledim biraz sıktı saldım.

Başlanır mı?
Ne zaman sarmaya başlıyor.
Kesinlikle başlanır. Katılıyorum başları çok sıkıcı fakat keşke hafızam silinse de, baştan izleyebilsem dediğim nadir yapımlardan.

ilk birkaç bölümü sabırla izleyin, akış hızlanacak ve diğer bölümlerin üzerinizde yarattığı etki büyüyecektir.

Çete savaşı başlattın.
Ow shit, here we go again.
Hiç izlemedim, düşüncelerine saygı duyarım size göre öyledir. Ama bence en iyisi Doctor Who'dur. 9, 10, 11.doktorların sezonları bana göre en iyisidir. Sonrasını izledim biraz sıktı saldım.
İnan hiç izleme fırsatım olmadı Who'yu. Yakın zamanda bakacağım ama.

Kesinlikle başlanır. Katılıyorum başları çok sıkıcı fakat keşke hafızam silinse de, baştan izleyebilsem dediğim nadir yapımlardan.

ilk birkaç bölümü sabırla izleyin, akış hızlanacak ve diğer bölümlerin üzerinizde yarattığı etki büyüyecektir.
Hem de ne etki. Beni benden aldı dizi.
Breaking Bad bittikten sonra da bi' Better Call Saul yapıştır.
Başladım da çok sarmadı, biraz komedi tarzı kaçmış o. Dizide yeri gelince esprileri (pembe telefon sahnesi favorim) çok güzel oluyor ama başlı başına olmuyor be.

Bence değil.
Başlayayım dedim ilk 2-3 bölüm çok sıktı bıraktım.
İlk bölümünde sıkılıp kapatmıştım. Yakın zamanda tekrar şans vermeyi düşünüyorum.

Bence en iyi dizi Black Mirror.
Gerçekten öyle görünüyor başta, bende öyle düşünüyordum fakat ilerledikçe kopamadım diziden.
WW kel olduktan sonra.
Başlanır mı?
Ne zaman sarmaya başlıyor.
1 ve 2. sezon sıkıcı-orta; 3, 4 ve 5. sezon en iyi sezonlarıdır. Ozymandias bölümü 10 üzerinden 10 almıştır IMDB'de. Üstelik 127.000 oy üzerinden alması çok ayrı bir boyuttur.

1611419392915.png

İzlemek isteyip devam edemeyenlere kesinlikle sabredip devam etmelerini öneriyorum. İlk 3 sezon, sonrasında meydana gelecek olayların altyapısını hazırlıyor. Kesinlikle ve kesinlikle ilk sezonları sıkılsanız dahi sabrederek izlemenizi tavsiye ediyorum. 4. ve 5.sezonda keşke daha önceden izleseymişim diyeceksiniz. Bende sıkılıp bırakmıştım ama iyi ki devam etmişim diyorum. Harika bir dizi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı