Breaking Bad Overrated

Eki Görüntüle 807307
Eki Görüntüle 807309
TWD ile BB'yi karşılaştırma amacım yoktu fakat bunu konu sahibi istedi. Neyse, daha fazla mesaj atmayacağım. Troll konu açıp başyapıta ''overrated'' diyen biri fazla ciddiye alıyorum sanırım. :)
Bende tam bundan bahsediyordum. Dizide başyapıt olacak ne var :D?. Kansere yakalanmış bir adamın hayatı ve iş tuttuğu serseri ama özünde iyi bir ergen. Bu kadar sığ bir senaryoya başyapıt diyecek ne yaşıyorsunuz anlamıyorum kendi hayatım kendime yetiyorken kanser bir adamın hayatını 5 sezon izlemeye pek niyetim yok :D

Ki ismi pinkman olan biriyle de dizi tartışılmaz herhalde :D
Zaman kaybından başka bir şey değil. 50-60 dakika 1 sineğe gitmişti, sadece asosyal ergenleri gazlıyor diye çok tutulduğunu düşünüyorum WW'de silik bir tip izleyiciyle bağ kuran karakter cinsinden.
Sürü psikolojisi ile yüceltilmiş izleyici kitlesinin de bu konuda gördüğünüz kadarıyla bir o kadar kanser bir kitle olduğu dizi işte. Kitlesi düzgün olsa saygı duyacağım ama nerede.

Dizi zaten ağır tempolu. İlk üç sezonda olan olaylar devamında olacak olan olayların altyapısını hazırlıyor. Diziyi bitirmeden böyle bir düşünceye sahip olman gerçekten çok mantıksız. Ayrıca dizi 6 sezon değil 5 sezon. Belli ki sıkılmışsın belli ki ağır tempolu filmlerin-dizilerin hepsi sana gereksiz, abartı geliyor. İzleme o zaman arkadaşım. "Overrated" kelimesini kullanıp, diziyi tamamen bitirmeden sığ bir senaryoya sahip diyorsun. Sadece git dizinin tüm sezonlarını, detaylı bir biçimde izle neden ilk üç sezonun ağır geçtiğini ve Walter ve Jesse'de dahil olmak üzere herkesin hayatının nasıl dibe çöktüğünü anla.

Arkadaşlar, bir şey anlatmaya çalışmayın bu arkadaşa. Anlamayacak. İyi oyunculuk, iyi bir hikaye, karakter gelişimi, karakterlerin iyi yazılmış olması, bir sürü spin-off'u çıkabilecek karakterler, drama deseniz anlayacak mı sanıyorsunuz? Bu arkadaşın isteği hızlı geçsin aksiyon olsun vs. boş yere derdinizi anlatmayın. Zaten konuya "overrated" diyerek giren bir kişiye laf anlatmaya çalışmak gereksiz bir çaba olacaktır.

IMDB puanı 9,5 olan ve Ozymandias bölümü (5.sezon 14.bölüm) IMDB'de 125.000 oylama sonucunda 10/10 almış bir dizi senin demenle overrated mı oldu? Cringe.

Bu arada her karakter, tek başına dizi çıkabilecek derinlikte. Gus Fring, Don Eladio, Tuco Salamanca, Mike ve Hector Salamanca gibi çok özel karakterler var.

Arkadaşlar, bir şey anlatmaya çalışmayın bu arkadaşa. Anlamayacak. İyi oyunculuk, iyi bir hikaye, karakter gelişimi, karakterlerin iyi yazılmış olması, bir sürü spin-off'u çıkabilecek karakterler, drama deseniz anlayacak mı sanıyorsunuz? Bu arkadaşın isteği hızlı geçsin aksiyon olsun vs. boş yere derdinizi anlatmayın. Zaten konuya "overrated" diyerek giren bir kişiye laf anlatmaya çalışmak gereksiz bir çaba olacaktır.
Hocam spin-off dizisi olan Better Call Saul bile 320.000 kişinin oylamasıyla 8.7 almış. Bende yakında başlamayı düşünüyorum Breaking Bad'de bulunan her karakterin geçmişini, nasıl olaylar yaşadığını anlatıyor.

Hocam spin-off dizisi olan Better Call Saul bile 320.000 kişinin oylamasıyla 8.7 almış. Ben de yakında başlamayı düşünüyorum Breaking Bad'de bulunan her karakterin geçmişini, nasıl olaylar yaşadığını anlatıyor.
Beklentiniz Breaking Bad kadar yüksek olmasın hocam. Ama Better Call Saul da güzel dizi. 6. sezonu gelecekmiş.

Evet hocam bunda Breaking Bad'in 4 ve 5.sezonunda olan gerilim yok sadece karakterler üzerine yapılmış bir dizi diye biliyorum.
Spoiler vermek istemiyorum bu nedenle bilgi veremeyeceğim fakat şunu söyleyebilirim ki gerilim olmasa da aksiyon, polisiye vs. var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı