Breaking Bad üstüne Prison Break izlenir mi?

Prison Break izliyorum çok sürükleyici bir dizi. Diğer bölümde ne olacağını merak ettirten bir dizi.
Aynen ya. Bölüm sonlarını harbiden bir sonraki bölümü düşünerek yapmışlar. İnsan bayağı merak ediyor. Ya diyorum sonra izlerim sonra izlerim. Günde 3-4 bölüm gidyor arka arkaya😀

İlk başta Breaking Bad dizisi izlenmeli ve bittikten sonra. Dizinin devamını anlatan bir film olan, El Camino: A Breaking Bad Movie izlenmeli.

Sonra ise Breaking Bad dizisinin geçmişini anlatan Better Call Saul dizisi izlenmeli.

Sıralamaya göre izlemenizi öneririm, favorim Better Call Saul bu arada.

Prison Break çok iyi bir dizi fakat izlemeye geçmeden önce Breaking Bad evrenini bitirmenizi öneririm.
Hocam bilseydim izlemeye BCS'den başlardım. Sonra BB sonra dediğiniz El Camino. Daha fantastik olurdu.

Hocam bilseydim izlemeye BCS'den başlardım. Sonra BB sonra dediğiniz El Camino. Daha fantastik olurdu.
Yok hocam siz doğru sıralamada başlamışsınız. Tekrar yazayım aşağıya karışıklık olmasın diye.

1- Breaking Bad dizisi.
2- El Camino: A Breaking Bad Movie. ( Breaking Bad dizisinin sonrasını anlatan bir film )
3- Better Call Saul dizisi. ( Breaking Bad dizisinin öncesinde geçen bir dizi )

İzlemeniz gereken ve önerdiğim sıralama da bu şekilde. BCS favorim olsada Breaking Bad evrenine hakim olmadan izlenmemeli bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı