Listemde bir ton dizi var ama hangisini devam ettirsem bilemedim. Sizce hangisini izlemeliyim?
Breaking Bad, The Walking Dead, Bojack Horseman, Mindhunter
Bunlardan birini seçebilirsiniz.
Türk mafya dizileri gram ilgimi çekmiyor. Ben en son mafya içeriği olarak Godfather izledim ve bence zirvede bıraktım. Kurtlar vadisi, ezel, çukur gibi diziler direk tür olarak hoşlandığım şey değil. Seveni çok fazla var ki zaten aslında kurtlar vadisi sevmememin nedeni de kanser kendini mafya sanan kitle.Bence Kurtlar Vadisi. Hem devlet içinde gelecek olanları anlatıyor hem de geçmişte var olan 1 ton efsaneyi anlatıyor. Kurtlar Vadisi bitti Kurtlar Vadisi pusu 270. bölümdeyim.
Türk mafya dizileri gram ilgimi çekmiyor. Ben en son mafya içeriği olarak Godfather izledim ve bence zirvede bıraktım. Kurtlar Vadisi, ezel, çukur gibi diziler direk tür olarak hoşlandığım şey değil. Seveni çok fazla var ki zaten aslında Kurtlar Vadisi sevmememin nedeni de kanser kendini mafya sanan kitle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.