Breaking Bad vs The Walking Dead vs Bojack Horseman vsMindhunter

485258

Decipat
Listemde bir ton dizi var ama hangisini devam ettirsem bilemedim. Sizce hangisini izlemeliyim?

Breaking Bad, The Walking Dead, Bojack Horseman, Mindhunter

Bunlardan birini seçebilirsiniz.

Listemde bir ton dizi var ama hangisini devam ettirsem bilemedim. Sizce hangisini izlemeliyim?

Breaking Bad, The Walking Dead, Bojack Horseman, Mindhunter

Bunlardan birini seçebilirsiniz.

Bence The Walking Dead. Çünkü Breaking Bad izlemiş birisi olarak bazen cidden aksiyon yok fakat kısa sürüyor. Onun yerine The Walking Dead uzun sürüyor aksiyon ondada yok ama alıştığınız zaman doya doya izlersiniz öyle çabuk bitmicek bişey bazen hikayeler eğlenceli oluyor .

Bence Kurtlar Vadisi. Hem devlet içinde gelecek olanları anlatıyor hem de geçmişte var olan 1 ton efsaneyi anlatıyor. Kurtlar Vadisi bitti Kurtlar Vadisi pusu 270. bölümdeyim.

Bence Kurtlar Vadisi. Hem devlet içinde gelecek olanları anlatıyor hem de geçmişte var olan 1 ton efsaneyi anlatıyor. Kurtlar Vadisi bitti Kurtlar Vadisi pusu 270. bölümdeyim.
Türk mafya dizileri gram ilgimi çekmiyor. Ben en son mafya içeriği olarak Godfather izledim ve bence zirvede bıraktım. Kurtlar vadisi, ezel, çukur gibi diziler direk tür olarak hoşlandığım şey değil. Seveni çok fazla var ki zaten aslında kurtlar vadisi sevmememin nedeni de kanser kendini mafya sanan kitle.

The Walking Dead, Breaking Bad ve daha birçok dizi bitirmiş birisi olarak kesinlikle Breaking Bad'i izlemeni tavsiye ederim. The Walking Dead gittikçe amacından sapan bir dizi haline geldi son sezonlarıyla birlikte. Breaking Bad gerçekten bir şaheserdir.

Türk mafya dizileri gram ilgimi çekmiyor. Ben en son mafya içeriği olarak Godfather izledim ve bence zirvede bıraktım. Kurtlar Vadisi, ezel, çukur gibi diziler direk tür olarak hoşlandığım şey değil. Seveni çok fazla var ki zaten aslında Kurtlar Vadisi sevmememin nedeni de kanser kendini mafya sanan kitle.

Aslında Kurtlar Vadisi o kadar çok mafya anımsatan bir film değil genel olarak hikayenin baş karakteribir devlet çalışanı. Mafyayı bitirdikten sonra Kurtlar Vadisi pusuda gladyo, tapınakçılar ile savaşıyor ve good father ile arasında Kurtlar Vadisi hikayesi arasında dünya kadar fark var ayrıca düşün andy garcia gibi bir ünlüyü dizide oynattılar.

Ayrıca kurtlar vadisinde mafya görüldüğü kadar geçmişte olan devlet adına büyük işler yapan devletin gizli adamlarınıda anlatıyor zaten kurtlar vadisindeki çoğu karakteri gerçekten alınma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı