Bronz elodan çıkamamak

Çok oyun oynayıp çok deneyim kazanmalısınız ben LoL'de sezon 4'ten 8'e kadar bronz gümüş arasında takılmıştım sezon 9'da bir anda Elmas-Ustalık seviyesine kadar ilerlemiştim.

Oyunda platin arkadaşlarla vs atıyoruz onları genelde yeniyorum ama rank atlayamıyorum ve girebileceğim prem yok tavsiye var mı?
immo elo oyuncusu olarak söylüyorum kanka ctrl kullanmayı bırak, kendine uygun sens'i bul ve oyun bilginin yetersiz olduğunu düşünüyorsan profesyonel oyuncuların oyununu izleyebilirsin. çok da bi' makarası yok. bol şans.

Oyunun mm sistemi berbat sıfır clear bir hesapla kasmadığın sürece çok iyi oynamak lazım o elolardan çıkmak için. Topta Darius spamlayıp her el koridoru eziyorum bot, Jungle, mid kesinlikle birisi fena eziliyor.

Arkadaş Valorant içni yazmış ama hazır lafı gelmiş biz de LoL'e çakalım o oyunun mm sistemi bozuk değil kasıtlı, sırf düşük elodan daha hızlı çıkmayalım diye 4 tane bot veriyor yanına karşıya da sanki espor takımı gibi takım getiriyor işin sonunda sen kasılsan bile bot laneden çıkmış 14/0lık Kai'Sa'dan tek yiyorsun tamamiyle rezalet.

Oyunu beceremiyorsun demek zorlamanın anlamı yok.

Ne kadar iyi oynarsan oyna takimi her el taşıyamazsın diye dusunuyorum. Tabii e-sporcu gibi deli gibi her gün oyunu oynamiyorsan, veya her gün aim çalışmıyorsan.
Bu oyunda takim her zaman onemli takim kotu oldugu zaman hiçbir sekilde kazanamazsin maçı.

İmmo elo oyuncusu olarak söylüyorum kanka CTRL kullanmayı bırak, kendine uygun Sens'i bul ve oyun bilginin yetersiz olduğunu düşünüyorsan profesyonel oyuncuların oyununu izleyebilirsin. Çok da bi' makarası yok. Bol şans.

Kanka CTRL'den kurtulmak için bir ara direk CTRL'yi kapatmıştım ve basmıyorum.

Bronz elodan çıkamıyorsan senin normalde zaten bronz eloda olman gerekiyor demektir, ayrıca son zamanlarda oyunun ranked MM sistemi de iyice batırmaya başladı zaten, elom bronz 3, karşıya yücelik adam geliyor.

Takımında en çok smurf olan kazanır. Bütün oyunlarda böyledir. Maalesef önüne geçemiyorlar.
Önüne geçemiyorlar değil de geçmek istemiyorlar diyelim, Riot'un para kaynağı olduğu için bilerek önüne geçilmiyor olabilir, yoksa rekabetçiye telefon numarasıyla doğrulama zorunluluğu ekleseler %95 önüne geçerler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı