immo elo oyuncusu olarak söylüyorum kanka ctrl kullanmayı bırak, kendine uygun sens'i bul ve oyun bilginin yetersiz olduğunu düşünüyorsan profesyonel oyuncuların oyununu izleyebilirsin. çok da bi' makarası yok. bol şans.Oyunda platin arkadaşlarla vs atıyoruz onları genelde yeniyorum ama rank atlayamıyorum ve girebileceğim prem yok tavsiye var mı?
Oyunun mm sistemi berbat sıfır clear bir hesapla kasmadığın sürece çok iyi oynamak lazım o elolardan çıkmak için. Topta Darius spamlayıp her el koridoru eziyorum bot, Jungle, mid kesinlikle birisi fena eziliyor.
Oyunu beceremiyorsun demek zorlamanın anlamı yok.
İmmo elo oyuncusu olarak söylüyorum kanka CTRL kullanmayı bırak, kendine uygun Sens'i bul ve oyun bilginin yetersiz olduğunu düşünüyorsan profesyonel oyuncuların oyununu izleyebilirsin. Çok da bi' makarası yok. Bol şans.
Önüne geçemiyorlar değil de geçmek istemiyorlar diyelim, Riot'un para kaynağı olduğu için bilerek önüne geçilmiyor olabilir, yoksa rekabetçiye telefon numarasıyla doğrulama zorunluluğu ekleseler %95 önüne geçerler.Takımında en çok smurf olan kazanır. Bütün oyunlarda böyledir. Maalesef önüne geçemiyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.