Bronzdan kasmak yerine yeni hesap açmak mantıklı mı?

269179

Hectopat
Arkadaşlar her maç 1 veya 2. oluyorum 35 kill alıp kaybettiğim maç yine oldu hep troll veya AFK geliyor ya da kötü oynayanlar denk geliyor 1 maç kazansam 2 maç kaybediyorum sizce yeni hesap açıp oradan mı kasmalıyım?

Yeni hesap açarsan bir de ranked açmak için uğraşacaksın ama sana bağlı plat da atabilir. Senin vermen gereken bir karar. Uğraştırır 20 level olmak. Smurf hesabın varsa deneyebilirsin. Yine de kasman daha mantıklı gibi. Onun dışında yapabileceğin en iyi şey düzgün takım arkadaşları toplayıp girmek olur.

Aiminde sıkıntı varsa yine bronz olursun bir şey değişmez, bronzdan çıkmak için sadece aim gerekiyor başka bir şeye gerek yok. Maç içi Hs ortalaman kaç mesela.?

Aiminde sıkıntı varsa yine bronz olursun bir şey değişmez, bronzdan çıkmak için sadece aim gerekiyor başka bir şeye gerek yok. Maç içi HS ortalaman kaç mesela?

Vallahi, hocam vurduklarımın çoğu HS'den gidiyor aimim iyi olduğunu düşünüyorum her maç 1 veya 2C oluyorum zaten.

Kasmak daha mantıklı kendi yan çarım Gold 1'di isterseniz mail dahil verebilirim.

Yok hocam sağ olun.

Ben ortalama 10 20 vuruyorum dia 3 şuan rank 30 40 vurup rank çıkamamak nedir anlamıyorum. Her maç vursan o kadar istemesen bile rank çıkarsın. Rank kasmak istiyorsan sana tavsiyem duelist oynama smoke sentinel oyna takımı site sok, ben viper mainledim mesela çünkü herkes reyna jett kitliyor. Viper ile hem defansta hem atakta takıma yardım ediyorum herşey adam vurmak değil.

Son düzenleme:
Ben tatil zamanından önce rank kasmazdım bronz idim sonra yaz tatilinde başladım rank kasmaya dia 1'e kadar çıktım rahat bir şekilde şu an plat 1'im oyuna nadir giriyorum ama oynarsam gene dia olurum herhalde.

Vallahi, hocam vurduklarımın çoğu HS'den gidiyor aimim iyi olduğunu düşünüyorum her maç 1 veya 2C oluyorum zaten.

Bronzdan çıkıp gümüş, altın, plat ve daha üstte olan oyuncularda sizle aynı maçı oynadı. Eğer bronzdan yukarısını haketmiyosanız, yapacak bir şey. Şu durumda gelişmeye bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı