Slot 1700 sanırım. Ekran kartı, bütçe de aktarırsanız güzel bir işlemci önerebilirim.Intel işlemci önerisi istiyorum. DDR4 sistemim var. Ekstra para harcayıp AMD işlemci de alabilirim. Aslında DDR5 geçiş yapacaktım ama RAM'ler çok pahalı.
6-7 bin ekran kartı rx 6700Slot 1700 sanırım. Ekran kartı, bütçe de aktarırsanız güzel bir işlemci önerebilirim.
i5 12400f kolaylıkla besler. Bende de 6650xt var bu işlemciyi kullanıyorum, bu ekran kartı için ideal.6-7 bin ekran kartı rx 6700
MSI PRO H610M-ESadece "Intel" yazınca maalesef ki öneri için yeterli bilgiyi edinemiyoruz. Anakart modeliniz nedir? Her anakarta her işlemci takılamıyor çünkü.
7500f alacağım fakat ramler çok pahalı o yüzden elimden bir şey gelmiyorEk olarak Intel işlemcilerin ikinci el piyasası ölüdür. Neredeyse sıfır fiyatı 10 olan bir Intel işlemcinin ikinci el fiyatı resmen 5-6'lara kadar düşmekte. O yüzden eğer bir 6-7k bütçelerde bir işlemci bakıyorsanız öncelik ikinci el ilanlara bakın derim. Ayrıca kesinlikle bu bantta 7500 F'den şaşmamalısınız tabii anakart desteklemedi orası ayrı ayrıca DDR5 gerekiyor.
MSI Pro H610M-E
7500F alacağım fakat RAM'ler çok pahalı o yüzden elimden bir şey gelmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.