Brother HL-1211W alınır mı?

Bütçe
6000
Daha önce açtığım bir konuda HP DeskJet Ink Advantage Ultra 4927 şu yazıcıyı onermislerdi bu nasıldır hocam iş görür mü?

Daha önce açtığım bir konuda HP DeskJet Ink Advantage Ultra 4927 şu yazıcıyı onermislerdi bu nasıldır hocam iş görür mü?

HP DeskJet Ink Advantage Ultra 4927 uzak dur pişman olursun kartuşlular çok sıkıntılı oluyor baktığın lazer yazıcı güzel bende Xerox 3020 veya 3025 düşünüyorum düşünüyorum bu modele de bakabilirsin Xerox 3117 var bende 16 yıl oldu halen kullanıyorum orijinal tonerini daha değiştirmedim toner doldurdum devam ettim.

Biraz üstünde Canon LBP6030 var ama brother işinizi fazlasıyla görecektir hem yanında iki tane toner hediyesiyle geliyor.
Gördüğüm kadarıyla piyasada orijinal toneri en ucuz lazer yazıcı Brother hl-1211w. Vatan'da toneri 600 küsüre satılıyor. Hp laserjet'lerin toneri pahalı, muadilleri bile pahalı. Xerox Phaser 3020'nin muadil toner piyasası gelişmiş, ucuza toner rahatça bulunabiliyor, orijinal toner satan neredeyse kalmamış.

Ancak Brother hl-1211w'nin fiyatını hak edip etmediğinden emin değilim pek. 5700'e satılıyor ve bunun belli bir kısmı tonere gidiyor. Bunun yerine Xerox Phaser 3020 almak daha mantıklı geliyor, muadil tonerli kullanım için tabii. Bir de Xerox, Brother'dan donanım olarak daha iyi gibi görünüyor, işlemcisi ve belleği daha yüksek. Arada bir baskı alacaklar için ve evde kullanım için Brother'in 2 tonerini de bitirmek mümkün olmayabilir bile belki.

Aslında Brother HL-1111 en avantajlısı gibi duruyor. 3 tonerle geliyor fiyatı 4700 civarı. İdeal.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı