Brothers - A Tale of Two Sons açılmıyor

C4Baha

Hectopat
Daha fazla  
Laptopumda GPU RTX 3060 CPU i7 12. nesil ama buna rağmen Amazon Games üzerinden aldığım bu oyunu açarken açılış ekranından sonra açmıyor, ekranın sol üstünde beyaz bir şerit çıkıp kapanıyor. Biraz zorladıktan sonra resimdeki hata kodunu aldım. Diğer konulara baktığımda Windows kullanıcı adımı değiştirmem gerektiği yazıyor. Bana bu çözüm çok mantıksız geldi hem de verilerimin silinme ihtimali varmış sizce ne yapmalıyım?

Ekran karti sürücüsünü kaldirip tekrar yüklemeyi deneyin bakalim. Ayrica su an hangi sürüm kurulu?

Hocam uzun zamandır bilgisayarım yoktu en sonki bilgisayarım Windows XP idi. Bilgisayarım da Acer Nitro5 An 517-55 777P RTX 3060 ekran kartına sahip. İlk aldığımda Windows 10 kurmuştum ancak driverları bir türlü okumuyordu teknik servis de bana Windows 11'e güncellerseniz sorununuz düzelir dedi. Ben de güncelledim bundan sonra driverları okudu ama güncel mi sürücülerim bilmiyorum, nereden, nasıl erişilebilirim? Driver kaldırmayı da bilmiyorum teknoloji cahiliyim sanırım anlamıyorum çok.

Çok daha ağır oyunları Forza 5 mesela oynuyorum sorunsuzca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle oyunun harici ekran kartiyla calistigindan emin olun. Bunun icin asagidaki rehberden faydalanabilirsiniz.

Hocam Amazon games üzerinden değil de başka yerden oyunu kurunca açılıyor ancak R.Ctrl diye bir tuş yok klavyede sadece sol alt kısımda Ctrl tuşu var ona basınca da küçük kardeş harekete geçmiyor. Dosya konumunda launcher.exe dosyasını açmaya çalışınca da açılmıyor tıklamam hiçbir işe yaramıyor. Oyunu çok sevdim ama bir türlü oynayamıyorum.

@C4Baha

Sağ CTRL tuşu için şu çözümü uygulayabilirsiniz.

Hocam bunu okudum ama dediğim gibi launcher açılmıyor.

Hocam bunu okudum ama dediğim gibi launcher açılmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20221215_113831.jpg
    153,6 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…