Browser geç açılıyor

elburuz

Megapat
Windows'tan kaynaklanır diye formatladım. Haber sitelerine girerken bile bekliyor. Web WhatsApp bile tıkanıyor. CPU vb sıcaklıklar 50 derece civarı. CCleaner ile temizledim her şeyi yeniden fakat değişiklik yok. Birkaç ay öncesine kadar eski sekmelerle beraber anında açılıyordu. Ne yapmam gerekir?

SSD boş alan yoksa biraz alan açmanı öneririm. Uygulamalar ön bellek dosyası oluşturup sildiğinden, boş alan yoksa önce silmeye çalışacak ve bu uygulamanın geç tepki vermesiyle sonuçlanır.

Ayrıca işlemcin de çok yeni sayılmaz. Hangi tarayıcıyı kullandığını bilmiyorum ama Edge veya Chrome kullan. Önerdiğim ayarları da uygula.

Edge için tarayıcıyı arka planda çalıştıran ayrı bir ayar var. Bu tıkladığında daha hızlı tepki vermesini sağlıyor. Ayrıca Edge için Mue uzantısını da kesinlikle kurun. Sistemin daha iyi performans vermesi için Ublock Origin ve h264ify uzantısını da her tarayıcıya yükleyin. Tüm detaylar konu içerisinde var.

Sistem için Edge daha mantıklı bir seçim olacaktır.

4 tarayıcının hepsi var. Bing, Opera, Firefox ve Chrome. Eklenti vb ekstra kurmadım. Ne geldiyse beraberinde olanlar var. Birkaç ay öncesine kada bu sorun hiç yoktu. Şimdi Google açılırken bile bekliyor. SSD de 50 GB boş yer var.
Engelleyemediğim güncelleme veya tarayıcıların kendilerinde bir şey mi bozdular, yoksa sadece benim PC değil mi var bu problem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…