Browser önerileri

Bende 2 MB RAM etki etti.

Benim sistemim senden daha kötü ben Opera GX mükemmel bir şekilde kullanıyorum. Sende kullan bence tavsiye ederim.
Opera GX'i tavsiye etmiyorum. Başından beridir de aynı tartışma var.

Firefox'u 5 saat hiç kapatmadım.

Hala hiçbir etki yok hatta önbellekten dolayı olsa gerek hızlandı.

Sizle alakalı olabilir.
Saat değil, haftaları kastettim. Bir zaman sonra donmaya başlıyor, hatta Firefox'un kendisi de minik bir uyarı yazısıyla kendisini sıfırlamayı öneriyor. Sistemim de kötü değil, tarayıcılar arasında bir tek Firefox böyle bir sorun yaşattı bana.

Verilerin satıldığı hakkında büyük iddialar var kanıtlandı gibi ama emin değilim.
Ayrıca optimizasyonu iyi denmesine rağmen. Netflix'te siyah ekran sorunları geçilmiyordu kullandığımda.
Niyetim Opera'yı savunmak falan değil sadece neden Opera GX den uzak durun demenizi öğrenmekti kendim Chrome taraftarıyım güya Ram kullanımı düşük diye Opera GX'e geçiş yaptım. Ben Chrome kullanıcısıyım Chrome tavsiyemdir.

Windows'ta Firefox kötü maalesef. Bende hiç eklenti olmamasına rağmen boş sekmede 500MB falan tüketiyordu. Elle gidip about:memory kısmından garbage collection ve minimize memory usage yapıyordum, sonra gene şişiyordu. Üstüne GPU işlemlerinde performansı rezalet. O yüzden @fakedesinger hocam, problem sizinle değil. FX 6300'dan daha kötü ve daha iyi sistemlerde bile oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…