Bende 2 MB RAM etki etti.Hocam ironi yapıyorum. Opera kullandığıma bakmayın telefonda firefox ve brave düzgün çalışsaydı onları kullanırdım... Emektar J5 işte
. Windowsta Hareketli Firefox temaları çok iyi(Ram'e ne kadar etkileri var bilmiyorum). Ben bunu kullanıyorum :
![]()
Animated Kimi no Na wa â Get this Theme for ð¦ Firefox (en-US)
Download Animated Kimi no Na wa for Firefox. Animated Kimi no Na wa themeaddons.mozilla.org
Opera GX'i tavsiye etmiyorum. Başından beridir de aynı tartışma var.Benim sistemim senden daha kötü ben Opera GX mükemmel bir şekilde kullanıyorum. Sende kullan bence tavsiye ederim.
Firefox'u 5 saat hiç kapatmadım.Firefox bir süre kullanıldıktan sonra kafayı yiyor, tarayıcıyı resetlemeniz gerekiyor.
1 Yıldır aynı Firefox'u kullanıyorum. Ram kullanımlarına bakılacak olursa temizlik zamanı gelmişBende 2 MB RAM etki etti.![]()
Hocam ben Nighly kullanıyorum ve about:config'de tonla ayar yaptım.1 Yıldır aynı Firefox'u kullanıyorum. Ram kullanımlarına bakılacak olursa temizlik zamanı gelmiş.
Saat değil, haftaları kastettim. Bir zaman sonra donmaya başlıyor, hatta Firefox'un kendisi de minik bir uyarı yazısıyla kendisini sıfırlamayı öneriyor. Sistemim de kötü değil, tarayıcılar arasında bir tek Firefox böyle bir sorun yaşattı bana.Firefox'u 5 saat hiç kapatmadım.
Hala hiçbir etki yok hatta önbellekten dolayı olsa gerek hızlandı.
Sizle alakalı olabilir.
Gizlilik sözleşmesini okuyun Opera'nın. Verilerinizi 3. Parti kişilere paylaşabileceğini yazmış. Ek olarak sıkıştırabildiği yere izleyici sıkıştıran bir tarayıcıdır. Üstüne VPN'i rezalet, bu VPN kime ait nedir bilmiyorsunuz ve reklam engelleyicisi çöp. YouTube'da beyaz reklam verip duruyor. Üstüne hantal ve siz RAM limitleyince hiçbir iş yapmıyor. O limitlere sadık kalmıyor kaldığı zamanda çöküyor genelde. Brave'den sonra en fazla RAM kullanan tarayıcı zaten, üstüne hantal. Edge Chromium, Brave, Vivaldi veya Firefox kullanabilirsiniz arkadaşlar.
Hayır. Güvenlik olarak sorun yok, Chromium kullanıyor zaten.
Chrome ile Opera aynı şeyler değil, Google izlemiyor demedik![]()
Niyetim Opera'yı savunmak falan değil sadece neden Opera GX den uzak durun demenizi öğrenmekti kendim Chrome taraftarıyım güya Ram kullanımı düşük diye Opera GX'e geçiş yaptım. Ben Chrome kullanıcısıyım Chrome tavsiyemdir.Verilerin satıldığı hakkında büyük iddialar var kanıtlandı gibi ama emin değilim.
Ayrıca optimizasyonu iyi denmesine rağmen. Netflix'te siyah ekran sorunları geçilmiyordu kullandığımda.
Hocam ayarları rica etsemHocam ben Nighly kullanıyorum ve about:config'de tonla ayar yaptım.
Onla da alakalı olabilir.
11 eklenti kullanıyorum şu an.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.