Brute Force proxy bağlantısı

Evet, değişimleri ben de fark ettim. Yapay zeka vesaire kullanılamaz mı peki mesela üstü çizili yazılar için. Bence o bir tık daha sakıncalı. Captcha yine resim falan soruyor.
Kullanılıyor aslında yapay zeka.

Üstü çizili yazılar da muhtemelen artık çok kolay aşılabilir bir hale geldiği için değişim var. (Dediğim gibi, kendi tahminim bu, yanlış olabilir.) Örneğin bir ara "Türkiye'nin başkenti neresidir?" ya da "Üç ile beşin toplamı kaçtır?" gibi sorular oluyordu.

Çok saçma bir cevap. İllegal bir işlem için yardım istiyorsunuz. :D Nesi güvenlik bunun?
Konu sahibinin kötü niyetli olmadığı aşikar, bu konuda tartışılabilecek birkaç ufak bilgi de pratikte bir şeyler yapmaya yetmeyecektir. Ek olarak captcha'ların nasıl daha iyi olabileceğine dair bir tartışma da sağlayabilir.

O kadar kasılıyor olsaydı Reverse Engineering diye bir kategori olmazdı burada.

Öyle ama artık "korsanı" diyim bilmeyen dahası kullanmayan kalmadı. Artık yaygın şeyleri de kısıtlamanın manası yok. Moderatörler el atmalı bence.

Konu sahibinin kötü niyetli olmadığı aşikar, bu konuda tartışılabilecek birkaç ufak bilgi de pratikte bir şeyler yapmaya yetmeyecektir. Ek olarak captcha'ların nasıl daha iyi olabileceğine dair bir tartışma da sağlayabilir.

O kadar kasılıyor olsaydı Reverse Engineering diye bir kategori olmazdı burada.
Konu sahibi ne yapmak istediğini detaylı anlatamadı ki. Ben şu an konu sahibinin captcha geçmek için yardım istediğini anladım, siz?

Konu sahibi ne yapmak istediğini detaylı anlatamadı ki. Ben şu an konu sahibinin captcha geçmek için yardım istediğini anladım, siz?

Konu sahibinin öyle bir amacı olsa başka yerden de bulur geçer captcha'yı. Adam tartışmak istiyor kasmayın bu kadar.

Çok saçma bir cevap. İllegal bir işlem için yardım istiyorsunuz :D Nesi güvenlik bunun?
Tht,ayt vs. heyker apilerin olduğu sitelere açın bu tarz konuları.
İllegal bir işlem için yardım istediğimi nereden çıkardınız? Birine saldırı yapmaya değil mantığı anlayıp korunmaya çalışıyorum.

Brute Force yapılacak bir sistemde proxy değiştirerek "captcha" geçilemez mi? Nasıl önüne geçiliyor?
Proxy servisleri zaten çoktan bazı kişiler tarafından bu işler için kullanıldığından veya proxy olduğu tespit edilip engellendiği için geçilmeyebiliyor. Ha geçilse de yani ne bileyim online bir servise sürekli brute-force yapmak mantıklı değil. Sürekli üst üste log bırakırsın sistemde.

Buna art niyetli olmadığını düşünerek cevap veriyorum.

Kullandığı dilden, terimlerden ve sorunun detayından anladım. "OCR ile captcha'ları okuyorum, temizlemek için de OpenCV ile şu şu işlemleri yapıyorum ancak şunu nasıl yapabilirim?" gibi bir soru olsaydı kötü niyetli olduğunu düşünürdüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı