BTC adresine nasıl Bitcoin gönderebiliriz?

497390

Hectopat
Bir Bitcoin adresine Bitcoin göndermem lazım, ama çok anlamıyorum bu işlerden. Sadece Binance hesabım var ama onu da pek anlamıyorum. Binance'da uğraştıktan sonra başka bir Binance hesabına falan gönderiyor sanırım, anlamadım. Benim şu random uzun yazılar ile oluşturulmuş BTC adresine göndermem lazım. İlla Binance ile olmak zorunda değil tabii. Ben nasıl Bitcoin satın alıp, bunu adrese gönderebilirim?

Komisyon oranlarına bak, göndereceğin paranın çoğu komisyona gitmesin. Bunu da Google yaparak veya YouTube üzerinden öğrenebilirsin güncel komisyonlardan haberim yok.

Bir Bitcoin adresine Bitcoin göndermem lazım, ama çok anlamıyorum bu işlerden. Sadece Binance hesabım var ama onu da pek anlamıyorum. Binance'da uğraştıktan sonra başka bir Binance hesabına falan gönderiyor sanırım, anlamadım. Benim şu random uzun yazılar ile oluşturulmuş BTC adresine göndermem lazım. İlla Binance ile olmak zorunda değil tabii. Ben nasıl Bitcoin satın alıp, bunu adrese gönderebilirim?

Zilyon tane video var transferler ile ilgili burada anlatmak çok uzun sürer. BTC gönderecekseniz. Komisyonlara ve gönerilecek ağa dikkat edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı