Btctürk nasıl?

Arkadaşlar, geçenlerde bir forum açmıştım. Orada sizin tavsiyeniz üzerine btctürk veya binance arasından bir seçim yaptım ve btctürk te Bitcoin almaya başladım. Fakat her tarafta kimlik fotoğrafı vesaire atmamız gerekiyor yazıyordu ama ben sadece üyeliğimle Bitcoin satın alabildim. Acaba bende mi sorun var anlamadım. Hem de btctürkün cüzdan aktifleştirme kısmında aktivasyonsuz satın alınabilir yazıyordu. Ona dayanarak aktive etmeden kullandım ama bir sorun çıkar mı veya sorunun içinde miyim pek anlamadım. Kullanan arkadaşlarım derdimi anladıysanız cevap yazar mısınız?

Komisyon oranı yüksek, hacim yok ve işlem çiftleri az. Binance, kripto paralarda en büyük borsalardan birisidir, belki de en büyüğü. Binance'de günlük "sadece BTC" hacmi, milyar dolarları bulurken, BTCTürk'te şu sıralar 15-20 milyon dolar. İşlem çiftleri ve hacim demek, daha çok fırsat demek. Bu yüzden ben Binance kullanıyorum, size de tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı