BTK akademi C# eğitimi

Ardrat

Femtopat
Daha fazla  
Ben bu BTK akademiden C# eğitimini alıyorum. Almaktaki amacım oyun yazılımı yapmaktı ama bu eğitim sanki çok komplike, işin daha çok business tarafına girmiş ve udemy'de ki Unity oyun motoru kursumda da C#'ın temellerini öğrettiğini fark ettim ama %46'lardayım. 23-24 saat oldu, sizce devam mı etmeliyim yoksa salıp direk oyun udemy'ye mi gitmeliyim? Bir de bitirmiş olan varsa kaç saatte bitirdiğini ve bitirince gerçekten anlaşılıp anlaşılmadığını söylerse çok iyi olur.

Ben bu BTK akademiden C# eğitimini alıyorum. Almaktaki amacım oyun yazılımı yapmaktı ama bu eğitim sanki çok komplike, işin daha çok business tarafına girmiş ve Udemy'de ki Unity oyun motoru kursumda da C#'ın temellerini öğrettiğini fark ettim ama %46'lardayım. 23-24 saat oldu, sizce devam mı etmeliyim yoksa salıp direk oyun Udemy'ye mi gitmeliyim? Bir de bitirmiş olan varsa kaç saatte bitirdiğini ve bitirince gerçekten anlaşılıp anlaşılmadığını söylerse çok iyi olur.

Bence bitirin dili öğrenin ardından C++ öğrenin oyunlarda genel olarak C++ kullanılıyor.

BTK akademide ki amaç sizi bir noktaya getirmektir. Başladığın işi bitir dostum yarım yamalak dil öğrenemezsin öğrensen bile bunu bilgisayara yutturamazsın. Az biraz aklında bir şeyler oluşsun sonrası senin mantığına bakıyor.

BTK akademide ki amaç sizi bir noktaya getirmektir. Başladığın işi bitir dostum yarım yamalak dil öğrenemezsin öğrensen bile bunu bilgisayara yutturamazsın. Az biraz aklında bir şeyler oluşsun sonrası senin mantığına bakıyor.
Ya aslında sıkıntı bitirmek değil zaten yarıladım büyük ihtimal bitiricem bitirip te birşey anlamaktan korkuyorum çünkü bazen nediyor bu dediğim zamalar oluyor biraz karmaşık geldi bana anlatımı benden kaynaklımı bilmiyorum ben daha önce javascript eğitimi bitirdim(sertifika sınavını da geçtim) yine btk üzerinden onda da başlarda olmuştu böyle ama en azından o daha basit anlatıyordu mesala c# ta diye bi metod
var js kursunda (js de console.WriteLine() metodu yok örnek olsun diye diyorum ) önce onu detaylıca işliyor sonra bi kaç metodla birlikte örnekte kullanıyordu ama c# kursunda hiç metodu detaylı incelemeden örnek yazıyor arada birsürü şey geçip gidiyor sıkıntı da benim için bu belkide c# ile js in yapısal farklılıklarından dolayı da olabilir bu bilmiyorum ama benim sıkıntım genel olarak anlama korkusu

Ya aslında sıkıntı bitirmek değil zaten yarıladım büyük ihtimal bitireceğim bitirip te bir şey anlamaktan korkuyorum çünkü bazen nediyor bu dediğim zamalar oluyor biraz karmaşık geldi bana anlatımı benden kaynaklımı bilmiyorum ben daha önce JavaScript eğitimi bitirdim(sertifika sınavını da geçtim) yine BTK üzerinden onda da başlarda olmuştu böyle ama en azından o daha basit anlatıyordu mesela C#'ta diye bir metot.
Var JS kursunda (js de console.WriteLine() metodu yok örnek olsun diye diyorum ) önce onu detaylıca işliyor sonra bi kaç metodla birlikte örnekte kullanıyordu ama c# kursunda hiç metodu detaylı incelemeden örnek yazıyor arada birsürü şey geçip gidiyor sıkıntı da benim için bu belkide c# ile js in yapısal farklılıklarından dolayı da olabilir bu bilmiyorum ama benim sıkıntım genel olarak anlama korkusu.

Volkan alakent eniyi anlatan benim gözümde diğerlerini bilmem.

Ben bu BTK akademiden C# eğitimini alıyorum. Almaktaki amacım oyun yazılımı yapmaktı ama bu eğitim sanki çok komplike, işin daha çok business tarafına girmiş ve udemy'de ki Unity oyun motoru kursumda da C#'ın temellerini öğrettiğini fark ettim ama %46'lardayım. 23-24 saat oldu, sizce devam mı etmeliyim yoksa salıp direk oyun udemy'ye mi gitmeliyim? Bir de bitirmiş olan varsa kaç saatte bitirdiğini ve bitirince gerçekten anlaşılıp anlaşılmadığını söylerse çok iyi olur.
Bence diller kurs izlenerek öğrenilmez. Eğer ilk öğrendiğiniz programlama diliyse sorun yok, ama daha önceden bir programlama dili biliyorsanız açın Unity'i kurcalamaya başlayın. Önce küçük projeler yapın (Ekrana kare çizip hareket ettirmek gibi) daha sonra küçük oyunlar yapmaya başlarsınız zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı