T The Kafkas Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #1 Geçenlerde Görev Yöneticisi > Başlangıç'ta BtPreLoad (4) adlı EXE dosyasını gördüm. Bu dosya nedir, virüs olma ihtimali var mı?
Geçenlerde Görev Yöneticisi > Başlangıç'ta BtPreLoad (4) adlı EXE dosyasını gördüm. Bu dosya nedir, virüs olma ihtimali var mı?
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 30 Mayıs 2021 #2 A-V ile tam tarama yapın. Bu uygulamayı tam olarak çözemedim. Artı 0 Eksi Çözüm
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 30 Mayıs 2021 #3 Virüs olabilir ama olmaya bilirde. Sen bir AV ile tarat bilgisayarı. İnternet sonuçları; BtPreLoad (4) - Google'da Ara Artı 0 Eksi
Virüs olabilir ama olmaya bilirde. Sen bir AV ile tarat bilgisayarı. İnternet sonuçları; BtPreLoad (4) - Google'da Ara
KS KS T The Kafkas Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #4 "Program Dosyaları (X86) > Qualcomm Atheros > Bluetooth Suite" dosyasının içinde bulunuyor. Malwarebytes ile tarattım bir şey çıkmadı. Artı 0 Eksi
"Program Dosyaları (X86) > Qualcomm Atheros > Bluetooth Suite" dosyasının içinde bulunuyor. Malwarebytes ile tarattım bir şey çıkmadı.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 30 Mayıs 2021 #5 The Kafkas dedi: "Program dosyaları (X86) > Qualcomm atheros > Bluetooth Suite" dosyasının içinde bulunuyor. Malwarebytes ile tarattım bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun yok. Zararlı değil gibi gözüküyor telaşlanma. Artı 0 Eksi
The Kafkas dedi: "Program dosyaları (X86) > Qualcomm atheros > Bluetooth Suite" dosyasının içinde bulunuyor. Malwarebytes ile tarattım bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun yok. Zararlı değil gibi gözüküyor telaşlanma.
KS KS T The Kafkas Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #6 Umarım yoktur teşekkür ederim. Artı 0 Eksi