BTS hakkında ne düşünüyorsunuz?

Niye BTS fanları resmen tamamen bir fanboy/fangirl?
Isin icine girdiginizde anliyorsunuz bunu. Kpop idolleri genellikle hakarete maruz kaldigi icin belirli bir zaman sonra intihara tesebbus veya kendine zarar verme gibi eylemlere basvuruyorlar. Bu yuzden gelen elestirilere asiri duyarliyiz gibi bir sey.

Herkes gibi müzik yapıyorlar. Kendilerine saygı gösteririm. Ama kitlesi gerçekten kötü. Bu kitleyle karşılaşanlara Allah sabır versin.

Benim sınıfta var 2-3 tane fan ve beni deli ediyorlar. Arkamda oturuyorlar ve sürekli BTS diye sayıklıyorlar. Kafam sıktı ve yer değiştim. Çok kanser oldum. Yazarken elim titredi. Normal fanlara lafım yok :) Herkes gibi eğleniyor onlar.

Arkadaşlar geçen günlerde Twitter'da gezerken BTS grup üyelerinden birkaçını gördüm ve retweet atarak eleştirdim. Altına BTS fanları gelip küfürler etmeye başladı. Böyle bir topluluk var gerçekten. Bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?

Cinsiyet olayları yüzünden bence yasaklanmalı. Fan kitlesi bayağı çöp. Ama fanı olupta adam akıllı fan olan kişilere atılan *** yüzünden iyice çöp. Şarkıları irade eder.
( Rümeysa kpop gibi)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı