Bu antrenman programi iyi midir?

Zwonfelf

Centipat
Daha fazla  
Merhaba basket oyuncusuyum. Plyo ve bu antrenman programini yapiyorum. Sizce nasıl?
Bench.
Squat. (bazen plyo squat)
Bulgarian split. (plyo)
Bazen rdl.
Shoulder press ( bazen barla ayakta yapiyorum).
Lateral.
Row 3 set.
3 sette barfiks.
HIP thrust.
Calf raise.
Haftanin 2 gunu fitness.
4 basket yapiyorum.
Duzenli olarak elektrolit kullanıyorum.

Son düzenleme:
Squad ve RDL bacak için yapılabilecek en iyi egzersizler içindedir. Shoulder Press'i ayakta yaparken beline yük bindiği için ben oturarak yapmanı tavsiye ederim. Hem daha odaklı bir set yapmış olursun. Arka kol ve Biceps eklemeni tavsiye ederim. Bu bölgelerin güçlenmedikçe Bench ve Shoulder Presste çok güç kazanamayabilirsin. Onun harici eklediğin hareketler zaten temel hareketler. Arka kol ve Ön kol çalışmak topa olan hakimiyetini de arttıracaktır.

Squad ve rdl bacak için yapılabilecek en iyi egzersizler içindedir. Shoulder Press'i ayakta yaparken beline yük bindiği için ben oturarak yapmanı tavsiye ederim. Hem daha odaklı bir set yapmış olursun. Arka kol ve biceps eklemeni tavsiye ederim. Bu bölgelerin güçlenmedikçe bench ve shoulder presste çok güç kazanamayabilirsin. Onun harici eklediğin hareketler zaten temel hareketler. Arka kol ve ön kol çalışmak topa olan hakimiyetini de arttıracaktır.

Hocam dips barfiks cekiyorum her antrenman on kol sirtta calisiyor ayrıyeten eklemeyi gerek duymadim shoulder press ayakta dedigim şey military press.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı