Bu aralar psikolojik sıkıntılarım var

slayerdutch

Hectopat
Katılım
5 Mayıs 2020
Mesajlar
1.826
Makaleler
8
Çözümler
7
Selamlar. Ben bu aralar yalnızım, acılıyım falan. Çünkü benim annem hafta içi (Çarşamba hariç) okula gidiyor, babam Kadıköy'de, ne yapacağımı bilmiyorum. Okula gidemiyorum çünkü serviste olan kimse yokmuş, bir de 2 hafta olacağı için sırf 2 hafta için bu kadar fazla para vermeyelim diye dediğimiz için okula gitmedim. Online'dan devam ediyorum. Yani siz şöyle düşünüyorsunuzdur: "Herhalde Çınar'ın kafası iyidir, bir sıkıntısı yoktur yani zaten Technopat'ta bu kadar takılıyorsa bir sıkıntısı olmaz ki." diye. Yanlış anlamayın bunu sizin kötülüğünüz için demiyorum. Sadece içimdeki acıyı paylaşıyorum. Dışarı çıkmada da bir şey yok. Geziyorsun, iyi güzel ama bunun etkisi sadece 1 gün sürüyor. Yorgunum, sıkıldım, bunaldım. O kadar ders, ödev derken artık asosyal oldum. Yani artık psikolojik sıkıntılarım var. Psikolojim karmakarışık. Bir yerde mutlu olup gülerken çoğunluğunda üzgünüm, dertliyim. Doğru dürüst kimsem yok, arkadaşlarım oyuna o kadar da çağırmıyorlar hatta hiç çağırmıyorlar desem doğru olur. Artık annemle Ölüdeniz'e veya babamla Rixos Hotel'e gitmek isterim. Şu an hava bayağı güzel ve ben bu havada Ölüdeniz'de veya Rixos Hotel'de olmayı tercih ederim. Annem sözde beni haftaya çarşamba günü havuza götürecekmiş. Ne bileyim ki? İTÜ'nün havuzuna gitmek bana aşırı değişik geliyor. 2 yıl önce gittim, ondan sonra hiç gitmedim. Depresif haldeyim, hafta sonları benim için "Eh işte." haline dönüyor ama hafta içi geldiğinde gene devam. Depresifliğimden ne kadar yazdım görüyorsunuz değil mi? Psikoloğa gitmeyi hiç düşünmüyorum. Öyle işte, dertlerimi paylaşayım dedim.
 
Mesela benim de normal hayatım çok iyi ama ailem😑 Evde delirmeyen 1 2 kisi kaldık. Forumda millet iyi olarak biliyor🙂
O kadar sorunum var ki anlatamam. Şu an gene iyiyiz ileride adım gibi biliyorum daha da beter olacak hayatım.
Sen gene havuz tatil konularına kafa yor. Annem hastanede annesi hasta, başında. Babam annesiyle uğraşıyor. Ben ev de hepsiyle uğraşıyorum. Artık kontrolü kaybedince dalıyorum evdekilere. Sen anla artık dert var dert var.
 
Bu psikologluk bir durum mu? Anlamadım. Her genç sizin gibi hocam, takmayın. Buna dert denmez diye düşünüyorum. Bu pandemi bitince doya doya tadını çıkarırsınız. Biraz daha sabır. 😊
 

Geri
Yukarı