Bu aralar sinirinizi bozan şeyler

Babanızla birlikte psikolojik yardım almayı deneyebilirsiniz adamın evini basmadan önce, biliyorsun Türkiye Cumhuriyetinde bu suç sayılıyor.
Ne alaka psikolojik destek hocam. Şu an kamera kayıtlarına bakıyorlar. Babamın arabasının sağ kapısı komple çizilmiş. Kameralara ne oldu bilmiyorum ama bunun çizdiğinden çok eminiz, görenler de var.
Hocam özel değilse biraz daha açabilir misiniz?
Gece saat 2 civarında babamın arabasının sağ kapısını komple çizmiş. Adam biraz deli sanırım.

Kanıt varsa direkt suç duyurusunda bulunun. Böyle insanlar dayak yemeyi bile hak etmiyorlar.
Ne alaka psikolojik destek hocam. Şu an kamera kayıtlarına bakıyorlar. Babamın arabasının sağ kapısı komple çizilmiş. Kameralara ne oldu bilmiyorum ama bunun çizdiğinden çok eminiz, görenler de var.

Gece saat 2 civarında babamın arabasının sağ kapısını komple çizmiş. Adam biraz deli sanırım.

Kanıt varsa direkt suç duyurusunda bulunun. Böyle insanlar dayak yemeyi bile hak etmiyorlar.
Hocam, emin olun kamera çıksa bile babam suç duyurusunda bulunmaz. Babam arabasına o kadar düşkündür ki. Arabayı piyasanın 200 bin altı satsam alırlar mı diye düşünüyor. Gerisini siz düşünün, ne kadar sinirli olduğunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı