Çok istersen sana bir köy+leydi verebilirim.
Leydi verilebiliyor mu ya?
Çok istersen sana bir köy+leydi verebilirim.
Leydi verilebiliyor mu ya?evlenince de sadece ziyafet falan hazırlama artısı var onun harici evlenmenin manasını çözmüş değilim.
![]()
Ne alaka psikolojik destek hocam. Şu an kamera kayıtlarına bakıyorlar. Babamın arabasının sağ kapısı komple çizilmiş. Kameralara ne oldu bilmiyorum ama bunun çizdiğinden çok eminiz, görenler de var.Babanızla birlikte psikolojik yardım almayı deneyebilirsiniz adamın evini basmadan önce, biliyorsun Türkiye Cumhuriyetinde bu suç sayılıyor.
Gece saat 2 civarında babamın arabasının sağ kapısını komple çizmiş. Adam biraz deli sanırım.Hocam özel değilse biraz daha açabilir misiniz?
Direkt suç duyurusunda bulunacaksın.Gece saat 2 civarında babamın arabasının sağ kapısını komple çizmiş. Adam biraz deli sanırım.
Kamera kayıtları daha çıkmadı işte. Çok güvendiğimiz, sevdiğimiz komşumuz kendi görmüş, babam arabasına aşırı düşkün olduğu için satmayı bile düşünüyor. Gerekirse piyasanın 200.000 altına koyup satacağım diyor.Direkt suç duyurusunda bulunacaksın.
Ne alaka psikolojik destek hocam. Şu an kamera kayıtlarına bakıyorlar. Babamın arabasının sağ kapısı komple çizilmiş. Kameralara ne oldu bilmiyorum ama bunun çizdiğinden çok eminiz, görenler de var.
Gece saat 2 civarında babamın arabasının sağ kapısını komple çizmiş. Adam biraz deli sanırım.
16 saat çalışıp yazdığım kodun. Film izlemek için laptopumu alan ablam yüzünden silinmesi. Ama yeniden yazdım zorunda olarak.
Hocam, emin olun kamera çıksa bile babam suç duyurusunda bulunmaz. Babam arabasına o kadar düşkündür ki. Arabayı piyasanın 200 bin altı satsam alırlar mı diye düşünüyor. Gerisini siz düşünün, ne kadar sinirli olduğunu.Kanıt varsa direkt suç duyurusunda bulunun. Böyle insanlar dayak yemeyi bile hak etmiyorlar.
Hayda hocam aynı durum benim başıma gelse ben sinirden laptopu fırlatırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.