Bu aralar sinirinizi bozan şeyler

Vergi, Mavi ekran, dolar, LoL'de ping girmesi, elektrigin kesilmesi bu aralar günde 2 kere, babamın erken kalkması ve daha fazlası bu kadar yeter.

Bu aralar değil ama hep düşündüğüm, korkutan bir şey Gelecek Kaygısı...

Kulaklığımın az bass vermesi.
Bana 1500 Watt Woofer verecek kişi var mı?
(Bedavaya.)

Canlı dersler.

@326001 hocam alüminyum bir beyzbol sopası hergelenin işini görür .
Hocam gençliğinde Türkiye kick box 1. babam olunca emin ol gerek kalmıyor. Babam hep bana bir tekmesinden bahsediyordu, adam 2 gün yürüyemiyormuş. Babama yalvardım yakardım, baba lütfen bana da at. Çok merak ediyorum dedim, atacağım ama düşük düzeyde atacağım bunda anlaşalım dedi, hocam kendine göre düşük attı ama, 3 gün yürüyemedim, bu arada benim bacaklar da çok kuvvetlidir, yemin ederim böyle bir acı yok. Tüm gücüyle vurursa herhalde bir daha yürüyemezdim

Hain ve yarı yolda bırakan insanlar, gelecek kaygısı ve ümitsizlik, hayattan beklentimin olmaması.

Allahım çıldıracağım. Babam araba ilanlarına bakıyor, arabayı satmasını hiç istemiyorum, arabaya kendi cebimden 63 bin verdim. Bir tane serseri yüzünden arabayı satacak.

@326001 hocam desenize evde canlı beyzbol sopası var (kötü anlamda değil iyi anlamda dedim). Asla satmasın hocam. Bir mala değmez
.@Taptic hocam yaşama tutunmak için bir dal arıyoruz, ama tutabileceğimiz dalların sonu hep ölüme çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…