Bu arkadaştan nasıl kurtulurum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

YusufTahaa

Femtopat
Daha fazla  
Değerli Technopat kullanıcıları, merhaba. Size bir tane arkadaşımdan bahsedeceğim, troll olmayacak şekilde cevap verirseniz memnun olurum. Öncelikle bu kişi ile okuldan arkadaşım, kendisi son 1-2 yıldır kötü yola saptı. Kendisi derslere çalışmıyor, sürekli kavga ediyor, şımarıkça davranıyor, beni de kötü yola çektiğini düşünüyorum ve huzur bozuyor. Kendisi ile arkadaşlığımı bitirmeye çalışıyorum fakat ne zaman arkadaşlığımızı bitirmeye çalışsam bu kişi gidip benim arkadaşlarımla takılıyor ve benim hakkımda yalan yanlış şeyler anlatıyor. Ne zaman konuşmaya çalışsam anlamıyor, beni sürekli rahatsız ediyor. Bu insandan nasıl kurtulurum? tüm cevaplar için teşekkürler.

Çok can sıkıcı bir duruma benziyor. Kendisine sert dille konuştunuz mu? Belli ki sizi umursamıyor, biraz sert bir üslupla tekrar konuşun. Arkadaşlarınıza da bu çocuğun nasıl biri olduğunu anlatın ve kendilerine söylenenin yalan olduğunu belirtin. Arkadaşlarınız da bu çocuktan uzak durursa sorun çözülebilir.

Çok can sıkıcı bir duruma benziyor. Kendisine sert dille konuştunuz mu? Belli ki sizi umursamıyor, biraz sert bir üslupla tekrar konuşun. Arkadaşlarınıza da bu çocuğun nasıl biri olduğunu anlatın ve kendilerine söylenenin yalan olduğunu belirtin. Arkadaşlarınız da bu çocuktan uzak durursa sorun çözülebilir.
Bence sert üslup onun inadını artırıp daha da kızdıracak, en azından bende böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı