Güvercinden nasıl kurtulurum?

805541

Attopat
Bu yaz balkona bir güvercin geldi. İlk geldiğinde yuva yapmıştı yuvasını bozduk, ikinciye tekrar geldi tekrar bozduk. Üçüncüye artık yumurta bırakmıştı maalesef bozamadık. Yavrusunu uçurunca gider dedik ama yavrusu büyümesine rağmen gitmiyor yapıştı kaldı. Korkutsak desek korkmada korkmuyor hiç insanlardan, utanmasa bizimle sohbet edecek gelip. Balkon büyük boy buzdolabı kadar bir yer bize zaten yetmiyordu şimdi hiç yetmiyor. Evde sıcak, balkonun kapısını açmaya kalksak içeri giriyor iyice sorun. Ne yapsak gider?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konabilecek yerlere kus kovucu plastiklerden alabilirsin fakat girecek kus icin maalesef cozum yetmiyor. Eger surekli kovmazsaniz ve kalici cozum bulmazsaniz birkac hafta sonra gidiyor gibi bi muhabbet falan yok yaklasik 1 senedir ugrasiyoruz artik her hafta balkon yikaniyor.
Poşet ve cd asmayı denemiştim ama bunları da deneyeceğim artık en son çare.

Dostlar hayvana yazık felsefesini bırakın lütfen. Sadece balkonla kalmayıp açık pencere kapı bulsalar eve giriyorlar, pisliyorlar, milletin alerjisi var diyorum. Sakarya Kocaali'de yaşıyorum zaten güvercin seven bir ilçeyiz şehrin meydanında sadece güvercinler için ayrılmış bir çeşme ve bina bile var. Ona rağmen millete sarıyorlar. Ben tuvaletin camını bile açamıyorum bunlar yüzünden.

IMG20240715184618.jpg IMG20240715184625.jpg IMG20240715184703.jpg

Poşet ve cd asmayı denemiştim ama bunları da deneyeceğim artık en son çare.

Dostlar hayvana yazık felsefesini bırakın lütfen. Sadece balkonla kalmayıp açık pencere kapı bulsalar eve giriyorlar, pisliyorlar, milletin alerjisi var diyorum. Sakarya Kocaali'de yaşıyorum zaten güvercin seven bir ilçeyiz şehrin meydanında sadece güvercinler için ayrılmış bir çeşme ve bina bile var. Ona rağmen millete sarıyorlar. Ben tuvaletin camını bile açamıyorum bunlar yüzünden.

IMG20240715184618.jpg IMG20240715184625.jpg IMG20240715184703.jpg
Hani cidden bi şey demem kuş dursun ama laptop kutusunda dışkı var sayın forum. Ben bu bilgisayarı alıp garantiye versem nasıl açıklayacağım? :D
17210591169111818931600826859798.jpg

Buradan mantıklı bir çözüm çıkmayınca annem güvercinleri kovduktan sonra balkona perde gerdi dostlar az önce. Elimden maalesef gelen bir şey yok. Daha insancıl bir yol kullanmak isterdim ama bir çözüme varamadık kusura bakmayın. Özür dilerim. Yuvanında pirelenmiş olduğunu fark ettik ayrıca. Çıkamayan bazı yavrularda ölmüş ve yuvanın içinde çürümüşler. Durumu umarım anlatabilmişimdir. O yuvada kalmaları güvercinlere çok daha büyük eziyet olurmuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı