Çözüldü "Bu aygıtın sürücüleri yüklenmemiş (Kod 28)" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mithrandir41

Hectopat
Yer
Barking
Arkadaşlar kardeşim için şusistemi satın aldım. Bugün geldi kurduk falan driverlerini güncelledim fakat aşağıdaki sorunu yaşıyorum. Sebebi nedir birşeyler yapmaya çalıştım fakat olmadı düzelmedi. Teşekkürler.
PCI\VEN_8086&DEV_A3A1&SUBSYS_86941043&REV_00
PCI\VEN_8086&DEV_A3A1&SUBSYS_86941043
PCI\VEN_8086&DEV_A3A1&CC_058000
PCI\VEN_8086&DEV_A3A1&CC_0580

Ekran Görüntüsü (2).png

Son düzenleme:
Çözüm
Bunu kurup da deneyin bir de.
Hocam onu da kurdum herhangi bir sürücü ya da güncelleme bulmadı. Armory Crate uygulamasını açtım şuan oradan bir indirme ve yükleme işlemi yapıyor bakalım sonuç ne olacak. İçimden bir ses düzeleceğini söylüyor. Sonucu birazdan paylaşacağım.
Ekran Görüntüsü (6).png

Evet anakartın kendi uygulaması (Armory Crate) ile sorunumu çözdüm.
Ekran Görüntüsü (7).png
Ekran Görüntüsü (8).png
Sistemi yeniden başlatıp bir de öyle bakar mısınız? Ayrıca sürücüleri nasıl güncellemiştiniz?

Sistemi yeniden başlatıp bir de öyle bakar mısınız? Ayrıca sürücüleri nasıl güncellemiştiniz?
Yaptığım her işlemden sonra sistemi yeniden başlattım hocam. Temiz kurulum yaptım daha sonra normal Windows Update güncellemesini yaptım ayarlardan. Daha sonra biosu güncelledim. Asus' un sitesinden anakartımı seçerek driverleri indirdim fakat. Window 10 64 bit DHC seçerek yaptım normal olanı mı seçmeliydim?
Ekran Görüntüsü (4).png

Sorunun ondan kaynaklandığını sanmıyorum, normal seçenekte çipset güncellemesi yok zaten. Sürücü güncelleştir deyip internetten bul seçeneğini seçtiğiniz zaman ne yapıyor?

Hocam onu da kurdum herhangi bir sürücü ya da güncelleme bulmadı. Armory Crate uygulamasını açtım şuan oradan bir indirme ve yükleme işlemi yapıyor bakalım sonuç ne olacak. İçimden bir ses düzeleceğini söylüyor. Sonucu birazdan paylaşacağım.
Ekran Görüntüsü (6).png

Evet anakartın kendi uygulaması (Armory Crate) ile sorunumu çözdüm.
Ekran Görüntüsü (7).png
Ekran Görüntüsü (8).png

Son düzenleme:
Çözüm
Elinize sağlık, gözünüz aydın :) Çözüm önerilerime bunu da ekledim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı