Bu Başlıkta Hayal Kurmak Bedava

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
iç mimar
Yorulduk.
Esasında söze nasıl gireceğimden emin değilim. Nereye gideceğini bilmeden dışarı çıkmak gibi oldu biraz da bu başlık. Aslında nereye gideceğimi biliyordum da, kimseye çaktırmıyordum. Ceketi omza alıp o havalı çıkışı yapmak içindi bu türlü tavırlar. Evet evet, aslında biraz hava almaya çıkmak için yürüyüşe çıktığımızı biliyorduk.
Bir yandan geçim dertleri ve türlü sıkıntılar ile uğraşırken bir yandan da pandemi patlak verdi. Her gün haberlerde seçim sonuçları verilir gibi rakamları izliyoruz, buna alıştık. Bizi alıştırdılar. Derken aşı çıktı piyasaya, herkesin yüzünde biraz tebessüm oluşur gibiydi. Sonra yine mutant virüs haberleri ile yine insanlığa karamsarlığı pompalamaya başladılar. Kimse de çıkıp "Ulan virüsler binlerce, milyonlarca kez mutasyona uğrar zaten. Her bulaş bir mutasyon ve evrim demektir." diyemedi.
Hadi kapitalizme bizi köle yaptınız, bari salın da üç kuruş kazançlar ile kafelerde yiyip içelim. O da yok. Her şeyimizi çaldınız. Hayatımızı çaldınız.

Ama hayallerimizi hayır. Bu başlıkta hayal kurmak bedavadır. Ne çekiliş var, ne vergi, ne para. Burada birbirimizin sonsuz hayallerini okuyarak, kafamızı bir an olsun rölantiye alalım. Bir an onsun hep olumsuz haberler pompalanan bu dünyadan soyutlanalım.

Öyleyse ben başlıyorum.
Ben Miami'den ev alacağım. Yaz insanıyım canım ben, soğukla kışla ne işim var ya hu? :) Az önce emlak firmalarından bir ev buldum kendim için.
Sahile bayağı yakın, sabahları palmiye ağacı desenli şortumla yürüyüşe çıkıp yağ yakarım 1 saat. Sonra eve dönünce kendime yumurta-i humayun yaparım :) Soğanlı yumurta da diyebiliriz kısaca.
(Ha pardon unutmuşum, yürüyüşten dönerken Kübalıların kiosklarından puro alacağım. Kahvaltı sonrası balkonda müzik dinlerken iyi gider.)
Tabi yanımda Latin bir manitanın olacağı detayını söylememe gerek dahi yok herhalde :D Beraber Recep Baltaş-Ali Güngör montaj videoları izleyeceğiz ^_^

Zamanında dayımızın da dediği gibi, "devletten evvela karı istiyorum, sonra da bağa biraz para versin"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Altımda bununla İstanbul'da gezmek isterdim, daha fazla şeye gerek yok.
Ha bir de, RTX 3090 + i9 10850K + 32 GB RAM bir sistem fena olmazdı.

Bir tane Beneteau olur, Bavaria olur okyanus tipi yelkenli ile denize açılıp aklımın estiği rotada ya da rüzgara teslim bir hayat. Ingilizcedeki "steady as she goes" ya da "gittiği yere viya" modunda bir seyir güzel olurdu. Yalnızca deniz ve gökyüzü sonsuz bir mavi, bütün dertlerden, kederden ırak, saf ve temiz bir mavi.

Son düzenleme:
Hollanda, Polonya, Rusya, İtalya, Norveç, Brezilya gibi bir sürü ülkeye gidip oralarda en az 2 3 yıl yaşardım bir de 1mr dolarım olsa iyi anlaştığın bir sevgilim olacak beraber yaşayacaz bu tür yerlerde böylelikle hayatım boyunca sıkılmam her gittiğim yerde yeni kültür yeni insanlar olduğu için...
Daha kaliteli bir fikrim var. :D 600 yıl sonrasına gidip farklı gezegenlerde yaşardım. 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı