Çözüldü Bu Bilgisayar görünümünü eskiye çevirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770
Sistem:
GTX 1650
i5 9300H
16 GB RAM
500 GB Crucial M2 SSD

Ekipmanlar:
WINDOWS 11 Home Single Language.
Fare: Corsair Katar Pro
Kulaklık: Rampage RM-K3 Cashe
Meslek
Öğrenci
Başka bir ayar ararken görünümü bozdum ve görünümden rahatsız oluyorum ve nasıl yaptığımı hatırlamadığım için eskiye döndüremiyorum eskisini nasıl geri getirebilirim?

Şuanlık böyle.
1641490700626.png

Çözüm
Dediğim gibi bunlar standart elle değiştirilmiyor 10'da. Belki 11'de oluyordur diye deneyelim dedim. Bilgisayarınızın kendi kişiselleştirme ayarlarına göz atmak lazım o zaman.
Şu an zaten kişiselleştirme yerinde ayarı arıyorum.
Buldum hocam. bu bilgisayar kısmında 3 noktaya tıklayıp görünüm kısmında klasörleri sıfırlaya tıkladım ve çözüldü.
Görünüm ve Kişiselleştirme ayarlarından yapabilirsiniz.

Mesela "belgeler"e sağ tıklayın. Boşluğa tıklamış olabilirsiniz yanlışlıkla.

Evet hocam resim yüklenmemiş öyle yaptığımda Windows 11'de öyle bir seçenek yok ama.

1641491487367.png

Zaten bunlar elle değiştirilemiyor Windows 10'da da standart oldukları için. Tema ayarlarından bozduysanız eğer Windows 11'in böyle bir kısmı var sanırım.
Görünüm ve Kişiselleştirme ayarlarından yapabilirsiniz.
Evet hocam resim yüklenmemiş öyle yaptığımda Windows 11'de öyle bir seçenek yok ama.

Eki Görüntüle 1262762
Burada en sağda "özelleştir" kısmının içinde yok mu?

Zaten bunlar elle değiştirilemiyor Windows 10'da da standart oldukları için. Tema ayarlarından bozduysanız eğer Windows 11'in böyle bir kısmı var sanırım.

Burada en sağda "özelleştir" kısmının içinde yok mu?
Bir işe yaramıyor hocam denemiştim orayı fotoğrafı atmadan önce.

Dediğim gibi bunlar standart elle değiştirilmiyor 10'da. Belki 11'de oluyordur diye deneyelim dedim. Bilgisayarınızın kendi kişiselleştirme ayarlarına göz atmak lazım o zaman.
Şu an zaten kişiselleştirme yerinde ayarı arıyorum.
Buldum hocam. bu bilgisayar kısmında 3 noktaya tıklayıp görünüm kısmında klasörleri sıfırlaya tıkladım ve çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı