Boş bir yere sağ tıklayın ve görünüm kısmından döşeme'yi seçin.Merhaba arkadaşlar. Az önce bir yere bastım ve bu bilgisayar klasörü bu hale geldi. Ne kadar eski haline getirmeye çalışsam da yapamadım. Bilen yardım edebilir mi?
Merhaba arkadaşlar. Az önce bir yere bastım ve bu bilgisayar klasörü bu hale geldi. Ne kadar eski haline getirmeye çalışsam da yapamadım. Bilen yardım edebilir mi?
Yukarıdaki kısımdan küçük simgeleri büyük veya orta boyutlu simge ile değiştirin.
Bir kere değil çift tıklamanız lazım büyük ihtimal. Onlara tıklayınca ne oluyor peki? Nasıl oluyor?Yok olmadı
Bir kere değil çift tıklamanız lazım büyük ihtimal. Onlara tıklayınca ne oluyor peki? Nasıl oluyor?
Boş bir yere sağ tıklayın ve görünüm kısmından döşeme'yi seçin.Merhaba arkadaşlar. Az önce bir yere bastım ve bu bilgisayar klasörü bu hale geldi. Ne kadar eski haline getirmeye çalışsam da yapamadım. Bilen yardım edebilir mi?
Rica ederim. Çözüm olarak raporlarsanız sevinirim.Oldu çok teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.