“Bu bilgisayarı sıfırla” seçeneği ile temiz kurulum yapılır mı?

Hocam peki virüslü bilgisayardan format USB'si yapsam USB'ye virüs bulaşır mı? USB'ye virüs bulaşsa bile format atarken zararı olur mu?

Hocam dediğim gibi virüslü bilgisayardan format USB'si yapsam USB'ye virüs bulaşır mı? USB'ye virüs bulaşsa bile format atarken zararı olur mu?
Bilgisayara zararı olabilir. Hem temiz kurulum bitince USB'den tekrar virüs bulaşır.

Hocam peki virüslü bilgisayardan format USB'si yapsam USB'ye virüs bulaşır mı? USB'ye virüs bulaşsa bile format atarken zararı olur mu?

Hocam dediğim gibi virüslü bilgisayardan format USB'si yapsam USB'ye virüs bulaşır mı? USB'ye virüs bulaşsa bile format atarken zararı olur mu?
Bulaşabilir bilmiyorum. Bulaşırsa temiz kurulumdan sonra tekrar bilgisayara atlar.

Takılma fazla bu konulara formatı atmaya bak. Sonra bir problem olursa öyle yaparsın. İlle de virüs istersen yasal olmayan etkinleştirme programlarını kullan. :)

Hocam ben öyle bir şey demedim ki? “format USB'si ile temiz kurulum yaparken, bilgisayardaki virüs flaşa bulaşır mı?” dedim.
Teşekkürler hocam.
İnternet kafeleri ''Deep Freeze'' yazılımı en yetkin kullanan yerlerdir. Asıl komşu PC'si sağlıklı değil. Herkes PC'yi doğru kullanmıyor.
Katılıyorum hocam. O yüzden, benim tanıdığım bir yazılımcı var. Ondan isteyeceğim.

1721812088249.png

Sen gidip sııfrlama ile wannacry silmeyi beklemiyorsun heralde kısaca siler ama bazılarını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı