Bu çocuk sevgilime yürüyor mu?

AllStarBatman

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kız arkadaşımın çok sevdiği bir arkadaşı vardı. Kız arkadaşım da aralarındaki bağa değer veriyordu fakat arkadaş aynı değeri göstermiyordu. Bunun üzerine kız arkadaşım, arkadaşlıklarını bitirme kararı aldı. Uzun bir süre görüşmemişler ve daha sonra çocuk, kız arkadaşımı bir buluşmaya çağırdı. Ben de arkadaşın varlığını buluşma günü öğrendim. Kız arkadaşım bana olayları size anlattığım gibi anlattığı için pek yorum yapmadım. Fakat bahsettiği zaman çok da içime sinmedi. Biliyorsunuz, erkek erkeği bir şekilde anlıyor. Buluşmuşlar vs. çocuk, kız arkadaşıma psikolojik durumundan bahsetmiş ve bu normalde yaptığı bir şey değilmiş. Tüm konuşmalarının ardından kız arkadaşım, arkadaşlıklarının onun gözünde bir değeri kalmadığını söylemiş. Ertesi gün kız arkadaşım, içine dahil olduğu bir grup ile buluşmaya gitti ve o gruba bahsettiğim çocuk da dahilmiş. Kız arkadaşım eğlenceli bir gün geçirdi ve arkadaşlığını bitirdiği çocuk ile de çok eğlenmiş. O gün bizim ilişkimizle ilgili saçma sapan yorumlar yapmış. Daha sonra kız arkadaşım bir konsere gitmek istediğini ama konserin onun olduğu şehirde olmadığını söylemiş, çocuk da konser işini ayarlayabileceğini söylemiş. Bahsettiğim çocuğun sevgilisi varmış ve sevgilisinden ayrılmış. O gece kız arkadaşımı aramış ve kız arkadaşım saat geç olduğu için telefonu açmak istememiş. Daha sonra WhatsApp'tan yazmış ve çok kötü olduğunu söylemiş. Uzun uzun anlatmış vs. bunlar oldu, bitti. Bir gün kız arkadaşımla bulunduğumuz şehirdeki bir semtte kafe arıyorduk. Bu arkadaş, o semti çok iyi biliyormuş ve kız arkadaşım orada oturabileceğimiz bir kafe bulmak için bu çocuğa mesaj attı. Ben de bu mesajdan rahatsızlık duydum. Çünkü kız arkadaşım görüşmek istemediğini söyledikten sonra hala çocuğa açık kapı sunması sinirimi bozmuştu.

Benim sinir olduğum kısımlar şunlar:
Ben kız arkadaşımla uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum, bahsettiğim konser benim yaşadığım şehirde olacak. Burada birinin bu konser işini organize etmesi gerekiyorsa o kişi benimdir.
Uzun uzun ayrılığını anlatması bana kendini acındırma çabası gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acilinden yol vermen gerek. Uzak mesafe ilişkisi zaten yürümez ki işin içine yakın erkek arkadaş da girince iyice karmaşık ve sinir bozucu bir durum oluyor.

Kanka senin şehrine gelip seni görmeyecekse, sadece çocukla konsere geliyorsa zaten sen yoksundur. Ayrıca uzak mesafe hiçbir ilişki yürümez.
Acilinden yol vermen gerek. Uzak mesafe ilişkisi zaten yürümez ki işin içine yakın erkek arkadaş da girince iyice karmaşık ve sinir bozucu bir durum oluyor.
Öncelikle çok da hakim olmadığımız ilişkilerin dinamiği hakkında fikir sahibi değilken "Uzak mesafe ilişkisi yürümez." gibi bağnazca yorum yapmamamız gerektiğini düşünüyorum. Dikkat ederseniz, uzak mesafe ilişkisi yürür mü? gibi bir soru sormamışım.

Konser meselesini de şöyle açıklayayım, zaten kız arkadaşım o konser teklifini kabul etmemiş. Orada sormak istediğim veya fikir almak istediğim konu bu teklifin hangi amaçla yapıldığıydı.

@SeanStrickland @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocam siz ne düşünürsünüz?

Çocuğun yürüdüğü kesin. Erkek kısmı eğer ki bir kıza yürümüyorsa kardeşi yada annesi Dışında dertleşmez. Şimdi gelirler ne alaka yaa kadın erkek yakın arkadaş da olabilir gibisinden. Ne yapacağın konusu sana kalmış ama rahatsız olduysan kıza direk belirt ima falan yapma.

Arkadaşlar merhaba. Kız arkadaşımın çok sevdiği bir arkadaşı vardı. Kız arkadaşım da aralarındaki bağa değer veriyordu fakat arkadaş aynı değeri göstermiyordu. Bunun üzerine kız arkadaşım, arkadaşlıklarını bitirme kararı aldı. Uzun bir süre görüşmemişler ve daha sonra çocuk, kız arkadaşımı bir buluşmaya çağırdı. Ben de arkadaşın varlığını buluşma günü öğrendim. Kız arkadaşım bana olayları size anlattığım gibi anlattığı için pek yorum yapmadım. Fakat bahsettiği zaman çok da içime sinmedi. Biliyorsunuz, erkek erkeği bir şekilde anlıyor. Buluşmuşlar vs. çocuk, kız arkadaşıma psikolojik durumundan bahsetmiş ve bu normalde yaptığı bir şey değilmiş. Tüm konuşmalarının ardından kız arkadaşım, arkadaşlıklarının onun gözünde bir değeri kalmadığını söylemiş. Ertesi gün kız arkadaşım, içine dahil olduğu bir grup ile buluşmaya gitti ve o gruba bahsettiğim çocuk da dahilmiş. Kız arkadaşım eğlenceli bir gün geçirdi ve arkadaşlığını bitirdiği çocuk ile de çok eğlenmiş. O gün bizim ilişkimizle ilgili saçma sapan yorumlar yapmış. Daha sonra kız arkadaşım bir konsere gitmek istediğini ama konserin onun olduğu şehirde olmadığını söylemiş, çocuk da konser işini ayarlayabileceğini söylemiş. Bahsettiğim çocuğun sevgilisi varmış ve sevgilisinden ayrılmış. O gece kız arkadaşımı aramış ve kız arkadaşım saat geç olduğu için telefonu açmak istememiş. Daha sonra WhatsApp'tan yazmış ve çok kötü olduğunu söylemiş. Uzun uzun anlatmış vs. bunlar oldu, bitti. Bir gün kız arkadaşımla bulunduğumuz şehirdeki bir semtte kafe arıyorduk. Bu arkadaş, o semti çok iyi biliyormuş ve kız arkadaşım orada oturabileceğimiz bir kafe bulmak için bu çocuğa mesaj attı. Ben de bu mesajdan rahatsızlık duydum. Çünkü kız arkadaşım görüşmek istemediğini söyledikten sonra hala çocuğa açık kapı sunması sinirimi bozmuştu.

Benim sinir olduğum kısımlar şunlar:
Ben kız arkadaşımla uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum, bahsettiğim konser benim yaşadığım şehirde olacak. Burada birinin bu konser işini organize etmesi gerekiyorsa o kişi benimdir.
Uzun uzun ayrılığını anlatması bana kendini acındırma çabası gibi geldi.
Yol ver yoksa üzülen taraf olursun, fakat kıza yol verirsen kızın umrunda olmaz. El altında yedek planda tuttuğu birine böyle davranması anormal. Çocuğun kafasında kurduğu planları zaten tüm erkekler bilir. Bir kız ile sadece arkadaşlık uğruna böyle durumlara girmez.

Aldatıyor oğlum seni. Sana fark ettirip ettirmediği bile umurumda değil o kadar işi pişirmişler. Eğer farkında olsaydı senin olduğun şehirde olduğunu bile bile bunu sana söylemezdi, ayrıyeten en başka sana söylerdi konser mevzusunu. Bu durumda yapman gereken tek şey yol vermek. Zaten uzak mesafe ilişkisi nedir Allah aşkına 2024 yılındayız millet uzaya Tesla yolluyor bizde hala klavyeden sevgili olma saçmalığı devam ediyor.

Ona üslubunu bozmadan, küfür etmeden maksimum kırıcılıkta orta uzunlukta bir mesaj atıp engelle. Seni ikinci planda tutmasına sakın izin verme. Yaptığı şeyin neden aldatmaya girdiğini ve ne denli karaktersiz olduğunu, biraz empati yapması gerektiğini de mesaja dahil et. Kendini sorgulasın biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı