Bu Devirde PS4 mü alınmalı, bilgisayar mı?

la öyle bi konuşuyorsunuzki, insanın dünyadaki tüm ps4 leri yok edesi geliyor :D
Saolun. Peki, pc alırsam nasıl bir sistem toplamalıyım ? hiç kasa toplatmadım şuana kadar.
Pubg en düşük ayarlarda açsın, ve Rocket League 60 FPS oynatsın yeter :D

BiM'deki PS4'e burun kıvırmışsın ama iyi bir paketti. Zaten şimdiye istesen de alamazsın muhtemelen tükenmiştir. :) 1.800 Liraya BiM'deki paketi alsaydın, kalan 200 Lira ile de 1 senelik Plus'ı alırdın. Store'daki indirimler de çok sağlamdır, takip etmek lazım.

Oynayacağın oyunlara baktım pc alman mantıklı olur. Tavsiyem 2200g ile apu sistem kurmandir. İleride rx570 gibi bir ekran kartı alıp uzun süre rahat idare edersin. Zira konsol oyunları çok pahalı ve online oynamak için plus üyeliği gibi saçma olayları var almanı önermiyorum.

Ps4 al en az üç sene idare eder, 1600 liraya aldığım ps4ten 3 ay sonra 2500 lira verip monitörsüz bir pc aldım ama 2 yıl sonra çıkan oyunları oynayamaz oldum, ekran kartını yükseltmem gerekiyordu ki o da en az 630tl. +4 senedir ps4 te böyle bir derdim yok. 2000 tllik bir pc iki sene idare etmez, oynayacağın oyunlar genellikle online olduğu için pc de de o oyunlardan hayır gelmez. Ps plus zaten aylık olarak verdiği oyunlardan kendi kendisini ödemiş oluyor, psstore da indimleri beklersen 130 tl üzerinde oyun pek almazsın, buna psplusın var ise daha da indirim olabiliyor. Torrent konusuna bir şey demem, ben bile arada kullanıyorum ama indirimlere bakmadan ps store pahalı demek bahane olmaz, aynı kafayla laf edecek olursam geçen ay pcye crew 2 yi alayım dedim steam fiyatı 309 lira idi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı