Bu devirde YouTube'a başlanır mı?

Eindraid

Picopat
Herkese selam. Bu konuyu sizlerden fikir almak için açtım. Sizce bu devirde YouTube'a başlanır mı? Aklımda birkaç kanal konsepti var ama sizlere de sormak istedim. İyi sosyaller!

Çok kaliteli içerik yapmayacaksan ünlü bir Youtuber olamazsın bu devirde ama küçük, orta bir kanal olabilirsin.

Herkese selam. Bu konuyu sizlerden fikir almak için açtım. Sizce bu devirde YouTube'a başlanır mı? Aklımda birkaç kanal konsepti var ama sizlere de sormak istedim. İyi sosyaller!
Çok fazla ucube diyebileceğimiz kanal son zamanlarda başlayıp ciddi abonelere ulaştı,günümüzde inanılmaz basit bu işler.

Kanalı iyi yürüteceğini düşünüyorsan ve konseptin şu an mevcut kanallara göre farklı ve dikkat çekiciyse neden olmasın. Ama çok kolay olmayacaktır elbet. Kanalını ön plana çıkartman gerekir bu da bu devirde çok kolay değil.

Kanalı iyi yürüteceğini düşünüyorsan ve konseptin şu an mevcut kanallara göre farklı ve dikkat çekiciyse neden olmasın. Ama çok kolay olmayacaktır elbet. Kanalını ön plana çıkartman gerekir bu da bu devirde çok kolay değil.

Aslında ilk başlarda şu "lofi" denen tarzda müzik videoları yapıp paylaşırım demiştim şöyle 5-10 saat falan. Sonra biraz daha düşünmeye koyuldum işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı