Bu dönemde 50 bin TL'ye sistem alınmalı mı?

Bütçe
50.000
Kesinlikle alınmalı hocam zamlardan önce.
Bilgisayarı alacakken konu açın yardımcı olalım Vatan sizi kesinlikle kazıklayacaktır.
Tam olarak herkese yanıt gidiyo mu bilmiyorum ama herkese teşekkürler yazdıkları için dediklerinizi dikkate alicam. O dediğim bilgisayar
A620
32gb ram
AMD Ryzen 7700f
Rtx 5060 ti 16gb
SSD nvme 1tb
Diye böyle böyle gidiyordu
Fiyatı 76 olduğu için pek makul gelmedi yani neyse.
Bilgisayar özelliklerini ve fiyatlarını buraya tekrar yazarım hocam alicagim zaman bu haftasonu gidicem bilgisayar bakmaya.
Monsterden masaüstü önerir misiniz 53 bine olanlar var orda ve peşin fiyatına taksidi var 12 ay falan onlar tam fiyatini karsilamasada biraz daha rahat gibi.

Tam olarak herkese yanıt gidiyor mu bilmiyorum ama herkese teşekkürler yazdıkları için dediklerinizi dikkate alacağım. O dediğim bilgisayar
A620
32 GB RAM
AMD Ryzen 7700F
RTX 5060 Ti 16 GB
SSD NVMe 1TB
Bilgisayar özelliklerini ve fiyatlarını buraya tekrar yazarım hocam alacağım zaman bu hafta sonu gideceğim bilgisayar bakmaya.
Monster'den masaüstü önerir misiniz 53 bine olanlar var orada ve peşin fiyatına taksidi var 12 ay falan onlar tam fiyatini karsilamasada biraz daha rahat gibi.

Kesinlikle 76k etmez hocam.
Monster masaüstü önermem ayrıca.

Buradaki sistemler vade farksız 9 taksit bütçeniz yeterse 9070XT'li model çok güzel olur.

Tam olarak herkese yanıt gidiyo mu bilmiyorum ama herkese teşekkürler yazdıkları için dediklerinizi dikkate alicam. O dediğim bilgisayar
A620
32gb ram
AMD Ryzen 7700f
Rtx 5060 ti 16gb
SSD nvme 1tb
Bilgisayar özelliklerini ve fiyatlarını buraya tekrar yazarım hocam alicagim zaman bu haftasonu gidicem bilgisayar bakmaya.
Monsterden masaüstü önerir misiniz 53 bine olanlar var orda ve peşin fiyatına taksidi var 12 ay falan onlar tam fiyatini karsilamasada biraz daha rahat gibi.
Hocam illaha 6 ya da 12 taksit olması şart mı 3 taksit olmuyor mu? 76 çok fazla yani o paraya alınmaz bence. Ben 1 2 sisteme baktım Vatan üzerinden 58k'ya B850M-K ve 2 TB ssd yapabilmiştim sanırsam SSD 1 TB ise bile anakart daha iyiydi. A serisi anakartlar çok giriş oluyor bence onu değiştirin.

Kesinlikle 76k etmez hocam.
Monster masaüstü önermem ayrıca.

Buradaki sistemler vade farksız 9 taksit bütçeniz yeterse 9070XT'li model çok güzel olur.
Bu sistem güzel ama kargo ile olduğu için biraz karşı olabilirler. Abim uzun senelerce kargoda çalıştı ve asla değer verilmiyor kutular sağa sola fırlatılıyor kargoda.
Ama eğer taksit işini konuşursam buda olur ve sistem özellikleride gerçekten güzel. Hocam trendyol PC muhabbeti var o olaylar bunlarda olmaz değil mi?
Teşekkürler bunu onerdiginiz için.

Hocam illaha 6 ya da 12 taksit olması şart mı 3 taksit olmuyor mu? 76 çok fazla yani o paraya alınmaz bence. Ben 1 2 sisteme baktım Vatan üzerinden 58k'ya B850M-K ve 2 TB ssd yapabilmiştim sanırsam SSD 1 TB ise bile anakart daha iyiydi. A serisi anakartlar çok giriş oluyor bence onu değiştirin.
Bende zaten aynılarını söyledim ama kasada direkt sanki cigkoftenin icine malzeme atiyo gibi parça attı adam iyi ayağı çekti. Sonradan zaten iptal ettim siparişi hocam almıyorum o sistemi.
3 taksit biraz bütçeyi zorluyor yani benim yaşım küçük. Aileme aldirdigim için onlarada fazla yüklenmek istemiyorum onlar düşünme diyorlar ama bende en mantiklisini yapmak istiyorum. Peşin fiyatına taksit yapan yerlerde var böyle çünkü o yüzden iptal ettirdim zaten.

Bu sistem güzel ama kargo ile olduğu için biraz karşı olabilirler. Abim uzun senelerce kargoda çalıştı ve asla değer verilmiyor kutular sağa sola fırlatılıyor kargoda.
Ama eğer taksit işini konuşursam bu da olur ve sistem özellikleride gerçekten güzel. Hocam Trendyol PC muhabbeti var o olaylar bunlarda olmaz değil mi?
Teşekkürler bunu onerdiginiz için.

Trendyol PC'ler ayrı hocam zaten bakınca anlarsınız onları özellik yerine rastgele şeylerle dolduruyorlar.
Bu PC hocasının yılsonuna özel yaptığı kampanya bu fiyata belki daha iyi PC toplanma ihtimali olsa bile peşin fiyatına alabilirsiniz bu 9 taksit.
Kargo konusunda kutu hasarlı gelirse kargoyu almazsanız yeter.
Açarken de videoya çekin cam vb. kırık ise kanıtınız olur.

Trendyol PC'ler ayrı hocam zaten bakınca anlarsınız onları özellik yerine rastgele şeylerle dolduruyorlar.
Bu PC hocasının yılsonuna özel yaptığı kampanya bu fiyata belki daha iyi PC toplanma ihtimali olsa bile peşin fiyatına alabilirsiniz bu 9 taksit.
Kargo konusunda kutu hasarlı gelirse kargoyu almazsanız yeter.
Açarken de videoya çekin cam vb. kırık ise kanıtınız olur.
Teşekkürler hocam dediğinizi dikkate alicam. Bu forumdaki herkese ayrı ayrı güveniyorum zaten gece 1de bile yardim ediyorsunuz. Ailemlede konuşup buradanda alabilirim. Dediğim gibi ben sistem özelliklerini model numarasını falan biliyorum ama piyasayı hiç takip etmedim şu ara o yüzden fikir edinmek istedim attığınız sistemde gayet iyi duruyor hem fiyatı hem özellikleri.

Teşekkürler hocam dediğinizi dikkate alacağım. Bu forumdaki herkese ayrı ayrı güveniyorum zaten gece 1'de bile yardim ediyorsunuz. Ailemlede konuşup buradanda alabilirim. Dediğim gibi ben sistem özelliklerini model numarasını falan biliyorum ama piyasayı hiç takip etmedim şu ara o yüzden fikir edinmek istedim attığınız sistemde gayet iyi duruyor hem fiyatı hem özellikleri.

Evet hocam avantajlı çünkü biraz araştırma yapıp 9070XT'li hazır sistemlere bakarsanız fiyatlarının yakın olduğunu görürsünüz. Buradaki asıl fark hazır sistemler genelde peşin ya da 3 taksit olurken bu sistem 9 taksite kadar sunuyor.

Evet hocam avantajlı çünkü biraz araştırma yapıp 9070XT'li hazır sistemlere bakarsanız fiyatlarının yakın olduğunu görürsünüz. Buradaki asıl fark hazır sistemler genelde peşin ya da 3 taksit olurken bu sistem 9 taksite kadar sunuyor.
Hocam şimdi baktım daha detaylı gerçekten çok iyi bilgilendirdigin için sağol almışken zaten 48 olanı değil 57 olanı alırız yani almisken ürün videosunuda izledim çok iyi duruyo.
Tekrardan piyasayı bilmediğimden soruyorum değer değil mi hocam benim baktığım model 5060 ti 16gb ondada var aynı taksit olayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı