Bu dönemde GTX 680 alınır mı?

GTX 680 neredeyse GTX 770 ile aynı kart. Mimari olarak Maxwell'e göre bir nesil geride. Ancak aradaki fark bir nesil bile olsa güç tüketimi bakımında uçurum fark bulunuyor. Performans olarak ise GTX 680 az bir miktar önde görünse de daha gelişmiş DirectX 12 desteği ile vs. GTX 960 (özellikle 4GB modeli) farkı kapatabiliyor.

Ohoooo ona bakarsan hiçbir ekran kartına bu paralar verilmez, ona bu para verilmez şu o kadar etmez diye diye ekran kartsız mı kalacağız? Mecbur alacağız en mantıklısı hangisi olur onun için yardım istiyoruz ama senin daha çok yardıma ihtiyacın var gibi.

Evet... Biz burada o kadar kişi sizi dolandırmaya çalışıyoruz ve hepimizin yardıma ihtiyacı var. Anlamadığın veya anlamak istemediğin şey eski bir kartın ikinci el piyasasında pahalı fiyatlara satılmasından dolayı o kartı sana önermememiz o fiyat aralığında daha güncel kartlar var o kart alınmaz dememiz senin de ısrar ile ikinci el piyasasında eski ve pahalı bir ekran kartına yatırım yapma isteğin.

Sosyalde konu açıp yardım isteyip fikir soruyorsunuz sonra düşüncelerimizi söyleyince kendi düşüncenizi söylemek yerine ahkam kesiyorsunuz. Böyle bir dünya yok herkes birbirine saygılı olmayı öğrenmeli. Hayal dünyanda GTX680 kartın ile iyi eğlenceler. Senin yardım ihtiyacını ben karşılayamam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı