Çok ucuza gitmiş kartın, bir problemi yoksa eğer.1300 TL'ye 680 mı? Ocak ayında GTX 1070'i 900 liraya sattım. Alınır mı alınmaz mı sen düşün gerisini. Şu piyasaya bak ya rezalet.
Çok ucuza gitmiş kartın, bir problemi yoksa eğer.1300 TL'ye 680 mı? Ocak ayında GTX 1070'i 900 liraya sattım. Alınır mı alınmaz mı sen düşün gerisini. Şu piyasaya bak ya rezalet.
1750'ye geliyor bana Total'de sence bu kadar bütçe olsa ben almaz mıyım? Ben eski kartların fiyatı konusunda hayal aleminde yaşadığınızı kastettim, GTX 670 yazıyoruz herkes diyor 700 TL'den fazla verilmez, satılan sitelere giriyoruz 1000 TL'den aşağı satan yok yanlış mı bu dediğim şimdi?
Pardon 1900'e satmışım. Yanlış hatırlıyormuşum.Ocak ayında GTX 1060 piyasası bile 1750 TL civarıydı hocam siz nasıl 900 e sattınız?
Ohoooo ona bakarsan hiçbir ekran kartına bu paralar verilmez, ona bu para verilmez şu o kadar etmez diye diye ekran kartsız mı kalacağız? Mecbur alacağız en mantıklısı hangisi olur onun için yardım istiyoruz ama senin daha çok yardıma ihtiyacın var gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.