Bu dönemde PC alınır mı?

Rewindo

Hectopat
Daha fazla  
Evet şu an PC almak mantıklı mı? Tek seçenek belli sitelerin sunduğu hazır sistemler. İstesekte hazır toplayamıyoruz stoktan dolayı. Hazır sistemler ne kadar içindeki ekran kartlarının fiyatı düşürülsede pahalı ve içindeki bazı bileşenleri sponsorlu ürün diye değiştiremiyorsunuz.
Stok durumu ve dolardan dolayı sizce şu anda PC alınır mı?
Yazı mı beklemeyiz yoksa diğer seneyi mi tavsiyelerini bekliyorum.

Eğer sırf oyun oynamak için alma gereği duyuyorsanız hayır. Onun yerine Xbox Series S alınır. Günlük ihtiyaç, iş vs. diyorsanız 4-5K'ya alınabilir. Oyun bilgisayarı alacaksanız şu dönemde en az 9K'yı gözden çıkarmalısınız.

Ayrıca stok sıkıntıları nedeniyle sistemde sorun çıktığı zaman parça değişimi falan yapılamıyor. Ekran kartında yaşadım bunu. Cümlem yalnızca GPU için geçerli olabilir.

Alınır başka çare yok yarın dolar düşmeyecek ondan sonraki günde düşmeyecek her hafta her ay zam geliyor al geç yoksa aynı sitemi 3 ay sonra en kötü 1K pahalıya alacaksın.

Dostum ben 30xx serisi çıkıyor 15 gün daha bekliyeyim öyle alayım dedim 10-12k bütçem vardı. Aradan 1 yıl geçti hala PC alamadım. Şu an bütçem 25k oldu hala alamıyorum. (Tamam ben biraz "kıl" olabilirim) Yani o zaman 12K'ya çok güzel kasalar vardı 3060ti li her parçası üst düzey. Şu an bu tarz kasa 17-20K arası gidiyor. Eğer kesin alacağım dersen ne kadar erken o kadar iyi derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı