Yazın bitmesini beklese bile en fazla düşeceği seviye 5.90 hatta 6'ya bile sabitleyebilirler. Bunlar tabii düşerse olacak şeyler; düşmeyedebilir. Şunu söylemeliyim ki alabileceği en kısa zamanda almalı çünkü 2 yıl önce doların düşmesini bekleyip almayanlar fena taklaya geldi.Ülkede döviz kuru hiç bu denli yükselmemişti, zirve noktasını gördü. Burada hiçbirimiz borsa uzmanı değiliz fakat şöyle söylemeliyim ki, senin yerinde olsam yaz ayının bitmesini beklerdim. İhracat pandemiden sonra biraz daha toparlarsa, döviz kurunda stabilizasyon veya dengeleme meydana gelebilir. Çok büyük bir ölçekten bahsedemeyiz fakat rahatça zarar etmeyeceğini temin edebilirim.
Katılıyorum ben de yakında pc toplamayı düşünüyorum düşse bile 6 altına düşeceğini sanmam.Yazın bitmesini beklese bile en fazla düşeceği seviye 5.90 hatta 6'ya bile sabitleyebilirler. Bunlar tabii düşerse olacak şeyler; düşmeyedebilir. Şunu söylemeliyim ki alabileceği en kısa zamanda almalı çünkü 2 yıl önce doların düşmesini bekleyip almayanlar fena taklaya geldi.
Bana virüs zamanı bitince PC toplamak daha mantıklı geliyor çünki 2 gün önce fiyatına baktığım ekran kartı 400TL yükselmiş. Tabi ki bu benim fikrim ama siz "dolar düşmez daha pahalılaşır" veya "virüsün bitmesine daha çok var" diyorsanız alabilirsiniz.10K'lık sisteme 15K ödemek çok can sıkıcı olacak. Ama o hata bir kere yapılır param varken alıp koyacağım. Mübarek, yarın ne olacağı belli değil ülkede.
Söz konusu 2. dalga gelme ihtimali de var ve biz bu virüsün ne zaman biteceğini bilmiyoruz. Bitmeyedebilri, hep hayatımızda kalabilir tıpkı grip gibi. Ben bugün alacağım, beklemenin luzumu yok.Bana virüs zamanı bitince PC toplamak daha mantıklı geliyor çünki 2 gün önce fiyatına baktığım ekran kartı 400TL yükselmiş. Tabi ki bu benim fikrim ama siz "dolar düşmez daha pahalılaşır" veya "virüsün bitmesine daha çok var" diyorsanız alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.